» it's not the same without you.

Nu är praoveckan slut, och tro det eller ej, jag kommer typ sakna det! För barnen jag va med är så sjuukt söta. Dom plockade typ blommor och sånt åt mig idag, bara sweet!

Men iaf, efter att jag, Kicki och Mamma hade slutat så for vi till stan och Mamma skjutsade förbi mig och Kicki till emmebemme(babe). Emil lagade mat åt oss och vi bakade även kladdkaka. Tyvärr så hann jag inte smaka på kladdkakan innan jag for hem, men det får vi ta nån annan gång. Vi kan ju alltid baka en ny på valborg, right?

Nej, men sen när jag och mamma kom till Nordmaling så träffade jag två små pojkar på statoil, Alex och Ludde. Och sen for jag hem och har bara chillat sen dess. Nu snart så får jag besök. Blir trevligttrevligt!

Nu håller jag på att koka kaffe så att jag inte ska somna. Och påtal om kaffe. Igår kväll så drack jag väl ungefär 7 koppar kaffe inann jag gick och la mig och det är nog det dummaste jag gjort på länge. Jag låg och stirrade i taket och bara hade allmänt damp i två timmar till klockan 2 ungefär. Sen satte jag mig i hörnet på sängen och lutade mig mot väggen. Det slutade med att jag somnade så vid tre kanske. Så inte okej. Känns lite konstigt att vakna sittandes men..

Nej, men nu äre dags för kaffe.
Puss! ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo