» princess.

Just nu står jag och sminkar mig och ska snart fixa håret. Klockan 12 far jag till stan. Jag är sjuuuukt taggad. Och jag får fira in det nya året med en av mina bästa! Helt underbart! ♥

Nu har inte jag tid att blogga mer, men Gott nytt år alla!

» angel.

Idag var jag i stan och köpte min nyårsklänning. Jag är så jävla kär. Jag vill typ sova i den. Så kär är jag. Kläder kan göra mig så sjukt glad. Terapi, oja.


Kanske inte världens bästa bild men ni ser hur den ser ut iag. I love it!

Och jag älskar Martin också! ♥

Nu tänkte jag se på One tree hill och drömma om Lucas.
Pusss!

» maybe i'm a amazed.

Det var någon som undade vad det var i det stors paketet, och det var en TV! Lucky me!

Det har inte blivit så mycket bloggande under jul, för jag har varit upptagen med annat. Men jag tänkte bara tala om att just nu sitter jag ensam i ett hus i Vindeln och väntar på Kicki och dom. Dom for och handlade men kommer nog strax.

Jag ska hem imorgon och då tänkte jag visa er några av mina julklappar!

Skriver imorgon!
Puss!


» i wont push you baby.

Kvällen har bestått av att basta med mina finaste, Ronja och Kicki. Vi öppnade våra julklappar och jag måste bara säga att dom känner mig så väl! Allt är så jävla jag. Ni är helt underbara, jag är så sjuuuukt glad över allt jag fick!


Det här fick jag av min baby Kicki. Det är en hjärt-kladdkake form och sånna där handskar man använder när man tar ut saker ur ugnen. Så sjukt sött och så jag!


Det här fick jag av mina älsklingar Ronja och Cara. En nessesär, hudkrämer, läppglans mm. Allting är underbart! Och den där hudkrämen på flaskan, jag använde den nyss och den glittrar som faaan. Lovely!

Jag älskar er!

» svar.

iida. om dag 11 - mina syskon.:
att det är Hannan längst till höger?:]

Svar: Nej, det är pernilla. Hannan är inte med på den där bilden

» dag 11 - mina syskon.

Jessica: Hon är mitt liv. På riktigt. Min klippa i stormen. Klyschigt, jag vet, men helt sant. Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Jag berättar allt för henne och hon berättar allt för mig. Hon lyssnar på mig och dömer mig inte för någonting alls, utan vad jag än gör eller säger så kommer jag alltid vara hennes lillasyster som hon gör allt för. Det känns underbart att veta att jag alltid kan komma till henne, vad det än är.

Min storasyster har också väldigt många talanger. Hon är en kickass sångare, är så jäääävla avundsjuk på hennes sångröst. Fast hon kan inte bara sjunga, utan hon spelar allt också. Gitarr, piano, trummor, bas osv. Hon är också den snällaste person jag vet. Hon dömer ingen och ger alltid alla en chans. Med allt det här sagt, den bästa systern som finns! Hon har förresten skrivit en låt åt mig också. Kan fråga om texten så kan jag lägga in den på bloggen någon gång.

Anja: Vi är inte syskon på riktigt, utan hon bor bara hos oss. Men vi har kommit varandra så nära och hon har bott här i snart fem år så jag ser henne som min syster. Vi är ganska lika i sättet, men många tycker vi är lika i utseendet också. Det är så roligt då folk frågar om vi är syskon och man inte orkar dra hela historien och säger bara ja. Sen dom ba: "det syns, ni är lika!" Man ba: jaha.... Men vi pratar också om allt med varandra och jag älskar när vi bara är allmänt fula och störda. Helt underbart är det! Anja är grym på att lyssna och ge råd. Alltid lika lätt att prata med henne.

Pernilla: Pernilla är inte heller min riktiga syster utan hon flyttade till oss när hon skulle börja nian och flyttade när hon hade gått ut gymnasiet. Men hon är också som min riktiga syster. När hon bodde hos oss var det kladdkaka varje kväll som gällde! Jag förstår inte att vi inte blev riktigt jävla feta faktiskt. Men Pernilla är helt underbar och så sjukt stark. Vi träffas inte så ofta nu för tiden, men det händer att jag ibland går och hälsar på henne och sånt och det är sjukt hur mycket jag saknar henne! Vi måste se till att träffas oftare!

Hannan: Min halvsyster, samma mamma men inte samma pappa. Som dom flesta vet så blev hon kidnappad när hon var runt två och kom tillbaka när hon var 15,16 tror jag det var. Det stor överallt i tidningarna och sånt så vill ni veta nåt om det får ni väl försöka leta på internet. Men iaf, jag fick träffa henne för första gången då. Det var ganska känslomässigt men det var kul att träffa henne. Vi är faktiskt ganska lika, jag, Jessica och Hannan. Hon är jätte fin, både utseendet och det lilla jag lärde känna henne. Jag har inte så mycket mer att säga tror jag.

Men iaf, systrar, jag älskar er!

Enda bilden som finns på oss fyra tror jag :]

» the way you turn me on, daaaaamn.

Fick en fråga som jag ska svara på!
Fråga: Vem är det stora paketet till?

Svar: Det är till miiiiiig! :]


Nu sitter jag i min ensamhet i köket och lyssnar på musik. Vart är mina flickor när jag behöver dom!? Men min älskade storasyster är hemma så jag har iaf någon. Funderar på att gå upp och mysa med henne snart.

Mina föräldrar for till stan för att handla och köpa dom sista julklapparna så vi ska laga mat och sånt själv så det blir myspys. Ikväll lär jag bara ta det lugnt så att min förkylning försvinner någon gång. Så inte okej att vara sjuk på lovet!




» inte för kärlekens skull.

Nu har jag tagit mig ork till att duscha, men jag lovar, det var sjukt jobbigt! Jag blir as less av att stå upp, inte okej!


» california, here we come.


Här är lite tips på nyårsklänningar. Jag funderar på att antingen bara köra på något enkelt och svart eller vara lite utstickande med en stark färg. Vad tycker ni? :)

» dag 10 - det här hade jag på mig idag.

Nu tänkte jag visa vad jag har på mig idag!


» last christmas i gave you my heart.

Igår fick vi äntligen upp julgranen. Vi brukar alltid vara jätte tidiga med det(typ november) så vi var lite efter i år. Men jag älskar iaf när julgranen kommit upp och det ligger julklappar under. Det blir som lite mer julstämning!


» gamble.

Idag har vi egentligen innebandy turnering men jag är fett förkyld och typ hostar snart upp lungorna så jag for inte. Nu ligger jag och Anja med varsin dator i soffan och ser på OC. Ryan är min man! Så jäääävla sexig!

Vi har iaf bakat chokladbollar också, men jag mår illa och har bara ätit några. Lite synd för det var fett gott!




Nu ska jag fortsätta dreggla över min man.
Puss! ♥

» time after time.

Jag var ju i stan i fredags och handlade några julklappar, men det blev även den här gången två saker åt mig själv!



» i'll catch you if you fall.

Nu ska jag lägga mig i badet och bara ta hand om mig själv. Det blir ett bubbelbad, sen ska jag skrubba kroppen och sen smörja in mig med hudkräm. Kommer bli fett skönt!


» svar på fråga.

Fråga:
var köpte du väskan? :)

Svar:
Jag köpte den på H&M :)

» du finns i varje andetag.

Jag köpte även två förskotts julklappar till mig själv också. Jag kunde inte hålla mig. Fy!






» we do it every day.

Jag är helt slut, på riktigt! Jag for till stan imorse kvart över 8 och var där tills jag tog bussen hem 4. Okej, det kanske inte låter så jobbigt, men går man först från Midgård till stan och sen verkligen springer runt på stan och köper julklappar så blir man less. Mina fötter och ben är helt döda! Men det var värt det. Har bara ungefär tre julklappar kvar nu, sen kan jag andas! Så det blir mest troligen stan på fredag igen, och kanske lördag.

Klockan är inte ens nio än men jag funderar starkt på att sova nu. Eller iaf strax. Måste kolla om OTH har kommit ut!
Puss!


Jag älskar mina rosa julklappar. Det är så jag!

» let's have some fun.

Måste bara svara å det här. Det var nån som reagerade på att jag var hos barnmorskan (as gulligt btw!) men ni kan vara lugna. Min NO grupp skulle dit och prata med henne för vi har nyss haft sex och samlevnad i biologin. Inga barn än...


Ikväll har jag faktiskt bara tagit det lugnt. Jag och mamma bakade julgodis. Eller det skulle vara typ fudge(?) men det blev typ som kola...:]
Men gott vare iaf!




Imorgon drar jag och mina flickor till stan. Eller ja, inte alla flickor. Jennifer är inte ledig. Men vi andra far iaf. Så vi ska shoppa julklappar. Vi får väl se hur det går. Har en känsla av att det kommer bli mycket annat än det. Typ testa kläder åt oss själva och sånt..
Så nu säger jag godnatt!

» i spread my thies for you.


Mamma, läser du det här så köp dom här till mig tack. Jag lovar att vara det finaste barnet du har!
Nej, men ärligt, skor måste ju vara nåt som dom flesta tjejer älskar och får (typ) orgasm av.

» here i am.

Idag hade vi lucia på skolan, och det gick faktiskt bra. Och Jennifer, du var sjuuuuukt fin! Men jag fick inget fika som vi brukar få för vi skulle till barnmorskan efteråt. Är lite besviken över det men...

Idag sätts betygen iaf. As skönt! Det betyder inga fler läxor eller nåt. Så nu kan vi bara chillaaaa.

Och jag taggar onsdag som en svin. Jag och mina flickor ska in till stan och köpa julklappar. Kommer bli as mys!
Men nu ska jag gå och koka te och försöka få i mig nåt att äta. Har mått så sjukt illa så jag har inte ätit sen typ middagen igår. Men jag skriver senare!
Puss!


» i don't wanna fall down

Nu ska jag ut med Tim, åka skoter och bara sitta nere vid klipporna och grilla. Vi hööööööörs.
Puss!


SÖT POJKE!

» dag 9 - min tro.

Jag ska tydligen skriva om min tro, men jag har inget tro. Jag är döpt och konfirmerad och sånt, men jag är inte kristen. Jag tror inte på gud. Så jag kan inte skriva så mycket mer om det ;]

» passing by.

Ikväll är en sån där ta-hand-om-dig-själv kväll. Så nu lägger jag mig i badet!


» medan vi faller.

Ett julklappstips till mamma, syskon eller en kompis. Det är en tvål och en handkräm. Det här är nog nåt som dom flesta tjejer skulle tycka om. Och lavender luktar ju så galet gott!

79 kr på KICKS.


» i'm going back to the start.

Idag har vi varit och besökt gymnasieskolor. Jag hade hoppats att mitt val mellan stylist och musik skulle bli lättare idag, men så var det inte. Det blev bara ännu svårare! Åh, jag blir galen! Det snurrar för mycket tankar i mitt huvud nu!

Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och typ se på film. Det känns så jääävla skönt. Sen ska jag lägga mig vid typ 9 också. Fast vi får väl se hur det går!

Nu sitter jag iaf i våran uuubersköna soffa, dricker kaffe och äter en Nutrilett Mealbar. Det är nån sån här dietsak. Och nej, jag bantar inte, jag tycker bara dom är så sjukt goda. Ni måste smaka den med smaken Milk Chocolate & Creamy Caramel. Helt underbar!
Men nu ska jag iaf fortsätta se på tv ett tag, sen gå och duscha.
Puss!


» dag 8 - ett ögonblick.

Jag har tänkt att berätta om ett ögonblick ifrån i våras. Det är något som har fått mig att förstå många saker. När Rasmus gjorde slut kände jag för ett ögonblick att hela världen föll under mig. Det måste ha varit det värsta som kunde hända just då. Men på ett sätt så var det inte dåligt. Jag fick lära mig att gör man misstag får man tillslut stå för det, att man ska glädjas åt det man har för man vet aldrig när det försvinner. Att man ska ta vara på dagarna och göra dom minnesfulla. Man får även lära sig vilka ens riktiga vänner är. Det är dom som lyssnar och orkar lyssna 1000 gånger om när man pratar om exakt samma saker.

Nu ungefär 8 månader senare har jag förstått allt det här. Det tar ett tag men man hittar tillslut tillbaka. När en dörr stängs öppnas två nya! Kom ihåg det.

» tainted love.

Nu ska jag äta mitt kvällsfika. Kände att jag måste vara lite nyttig eftersom jag och Ronja var och tränade idag!


» i should have started running long,long time ago.


Det här bara måste jag ha, och ja, jag menar alltihopa. Hur mysigt ser inte det här ut? Tänk att bara sitta inne, dricka varmchoklad och ha på sig det här? Åh, i'm dying!
Så alla ni som läser min blogg och ska köpa julklappar åt mig (jag menar förstås mina föräldrar och syskon), ge mig det här!

Morgonrock: Gina Tricot
Nattlinne: Nelly.com
Spetslinne: Gina Tricot
Bh och trosor: H&M
Strumpor: H&M
Kaffemugg: Åhlens

» dag 7 - min bästa vän.

Det står att jag ska prata om min bästa vän, men jag har 4 så jag berättar isåfall om alla!

Kicki: Vi har känt varandra nästan hela vårat liv men vi har inte varit lika nära vänner som vi är nu. Vi började vara med varandra och blev riktigt nära i början av sjuan. Före det så var faktiskt jag och Ronja jätte elaka mot henne. Alltså när vi var runt 7-8. Förlåt älskling, jag har fortfarande dåligt samvete för det! Men kicki iaf är den snällaste, finaste, underbaraste, mest fantastiska flicka som finns osvosv. Listan skulle kunna göras hur lång som helst!

Ronja: Vi har verkligen känt varandra hela livet. Hennes föräldrar och mina föräldrar umgicks jätte mycket förr och då blev det så att vi var med varandra. Och vi håller ihop än. När vi var liten gjorde vi verkligen allt tillsammans. Vi klädde oss likadant, betedde oss likadant och ja, ni fattar. Och Ronja är den lite galna och spontana av oss tjejer. Hon tänker inte innan hon gör något, hon tänker efter. Oftast är det så iaf. Men det älskar vi dig för! Hon lyser alltid upp tillvaron och det går fan inte att vara på dåligt humör med henne. Det är henne man går till ifall man är arg och behöver bli glad.

Cara: Jag och Cara är kusiner, så ja, hon hälsade på mig på bb. Sen dess har vi varit fäst vid varandra. Hon bodde i Fredrika tills vi började trean, då flyttade hon hit. Då var vi med varandra jämt. Det var också då vi fyra blev vi fyra. Cara har ibland lite humörsvängningar. Ibland är hon världens gladaste och galnaste, men ibland kan hon vara jeeeette sur. Men det är bara gulligt, det vet du! Vill man veta skvaller går man till Caaariis, hon vet oftast allt om alla.

Jennifer: Jag och Jennifer har känt varandra sen vi började förskolan tror jag, när vi var 6. Vi var med varandra ibland och for på varandras kalas men inte så mycket annars. Jag tror det var i femman eller sexan det blev vi fem istället för vi 4 (vi brukar även kalla oss fab 5. gayyyy). Jennifer är ganska tyst när hon inte känner någon, men när man väl känner henne går det nästan inte att få tyst på henne. Men gumman, det gör inget, vi lyssnar gärna på din röst!


Jag älskar er!

» jag hugger i sten.

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder



Med Lars Winnerbäcks underbara ord säger jag godnatt! ♥



 

I know everything will be alright baby.


» take it off.

Ont i huvet, trött, hungrig, prov jag måste plugga till..Mitt liv suger just nu.

» dag 6 - min dag.

Jag skulle egentligen skriva om vad kärlek är igår, men jag hade inte tid och jag orkar inte skriva om det. Så jag hoppar till dag sex.'

Imorse vaknade jag med min finaste vid min sida, klev upp och sminkade mig. Jag orkade inte göra något åt håret så jag satte bara upp det. Sen packade jag ihop mina saker och for till skolan. Direkt på morgonen hade vi mentorstid där vi röstade på vem som skulle vara lucia. Jag röstade på Jennifer, och hon vann, GRATTIS till henne. Efter det hade vi övning inför lucian som är på måndag nästa vecka. Sen hade vi NO. Där pratade vi om olika preventivmedel mm. Sen blev det lunch. Efter lunchen hade vi matte, och jag och edvin lyckades räkna mer än normalt. Sista lektionen hade vi SO där vi såg en film om första världskriget.

Jag kom hem vid halv 2 och har gjort ett hemprov nästan helt klart, duschat och bara suttid vid datorn. Ikväll ska jag bara plugga, se på Desperate Housewives och sova. Jag ska sova tidigt.

Nu har jag berättat om min dag!

» run.

HAHAHAHA, ÅHHHHHH, JAG DÖR!
Jag sitter och gör sex och samlevnads hemprovet, som förövrigt går jätte dåligt. Men mamma står iaf och pratar med mig och jag är ganska lättretlig just nu.
Mamma: "Men gud vad du är lättretlig!"
Jag: "Jamen det är för att det här suger mer kuk än vad jag någonsin kommer göra i mitt liv!"
Mamma: "...det tror jag inte..."

Jag dör av skratt!

» nya dagar väntar.



Är inte det här helt underbart? Jag skulle lätt kunna tänka mig det här som nyårskläder. Måste verkligen kolla det här när det är dags att köpa det. Jag älskar rött och svart tillsammans, det är sjukt sexigt.
Och spets, det underbaraste! Sen midjehöga kjolar, GAAAAASH, ge mig!

» dag 4 - det här åt jag idag.

Jag började dagen med en rostad macka. Efter det åt jag lite chips(hehehe). Till middag blev det kött, potatiskroketter och en sås. Och nu tänkte jag avsluta dagens ätande med en klämmacka och te!



Känns som att det inte finns så mycket mer att berätta om vad jag åt? ;]

» sexy can i.

Nu ligger jag i sängen med Anja, dricker te och ska göra mitt hemprov. Känns sjukt jobbigt. Men jag behöver inte hålla på så länge, för min ronjababe kommer snart hit och sen ikväll ska vi mest troligen basta med några. Blir asm!

Men nu fick jag sms av ronja och hon sa att hon skulle börja gå snart så det blir inget plugg för mig. Ronja räddar mig alltid ♥





» we had a promise, we were inloved.

Nu måste jag slita mig upp ur sängen och göra ett hemprov som jag har i bilologi. Men det är ganska lätt, sex och samlevnad. Så tänkte göra bort det nu.

Jag skriver senare!
Pusss! ♥

» all the boyfriends hate me.

Tänkte tipsa om den här mascaran. Man får verkligen sjukt snygga och långa ögonfransar. Finns på dom flesta butiker där det finns smink.

» scream and shout.



Det här är sjukt snyggt! Jag skulle bara vilja ha allt i min garderob... Men jag taggar iaf när jag har köpt färdigt alla julklappar, för då kan jag shoppaaaaaaa!

Och just det, jag hade tänkt skriva om lite mer kläder/smink och sånt på min blogg. För det är något som intresserar mig och säkert många av er andra.  So have fun reading!

» dag 3 - mina föräldrar

Mamma: Min mamma heter Marie Hörnqvist. Hon är den bästa mamman man kan ha! Hon ställer alltid upp och hjälper mig alltid när jag behöver henne. Mamma jobbar som högstadielärare på min skola. Sjunga är något som hon älskar att göra. Hon brukar sjunga i körer och tillsammans med Jessica. Hon är stark och jag hoppas att jag kommer bli lika stark i mig själv som hon är.

Pappa: Min pappa heter Kenneth Nordström. Pappa är den bästa pappan man kan ha. Han jobbar med ungdomar och droger/alkohol. Dom flesta älskar honom och tycker han är den grymmaste som finns, kan dock inte hålla med om det, men det är kanske för att det är min pappa. Min pappa kan också vara väldigt barnslig och brukar köpa sånna här Tom och Jerry  påsar med godis åt mig och mina syskon ibland. Töntigt, men underbart! Hans bästa vän är typ våran hund Eros, jag skojar inte. Dom gör typ allt tillsammans. Eros följer till och med pappa på jobbet varje dag. Men min pappa är en av dom ärligaste, snällaste och omtänksamma personerna jag känner.

Jag älskar er mamma och pappa!



» dag 2 - min första kärlek.

Min första kärlek var Rasmus. Vi blev tillsammans den 19/10-2008 och var tillsammans i ett och ett halvt år ungefär. Vi lärde nog känna varandra genom min storasyster, för det var hon som var kompis med honom. Sen började vi prata och ja, resten förstår ni nog. Jag hade alltid roligt med honom och han fick mig alltid att skratta. Han var som min bästa vän. Jag litade fullt ut på honom och gör fortfarande! Han kände mig verkligen utan och innan. Rasmus visste exakt hur han skulle få mig sur, glad, ledsen osv. Just efter vi hade gjort slut så var det väl lite jobbigt att prata med honom och så, men nu är vi bra vänner och det är jag glad över. Men visst saknar jag honom lite då och då, det tror jag aldrig att jag kommer sluta göra. Han är och kommer alltid vara speciell för mig! Det sägs att man aldrig glömmer sin första kärlek. Hoppas du är lycklig babyboy!




» dag 1 - om mig

Jag heter Moa Nordström. Mitt hela namn är Moa Hannah Margaretha Nordström. Nästan hela min släkt heter Margaretha, det är typ ett släktnamn. Jag fyllde 15 den 27 september. Min familj består av mamma, pappa, en syster och två fostersystrar. Även vår hund Eros räknas till familjen(puss). På dagarna går jag i skola och efter skolan så blir det oftast plugg eller så är jag med min baby kicki. Nästa år börjar jag gymnasiet. Jag vet inte vad jag ska välja, men det blir antingen teater eller musik på midgård eller stylist på draggen.

Oftast mår jag bra, men jag är väl som alla andra. Vissa dagar är allt perfekt, men ibland skulle jag bara vilja sova bort hela dagen och bara glömma att den finns. Men då finns mina bästa flickor där och gör mig glad, puss på er!

Jag tror inte det finns så mycket mer att säga om mig. Ni får fråga ifall det är nåt mer ni vill veta!



» take me home.

Okej, jag ska vara wannabe och göra det här 30 dagar som alla gör. Då blir jag ju som tvungen att blogga så det är nog bra.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Så jag börjar väl nu då.