» jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Nu har jag just gjort färdigt en födelsedags present. Spännande va? Nej, inte direkt. Men jag kan inte skriva till vem eller vad det är, för det ska va typ en överraskning. Överraskningar är asm!

Men vad ska jag göra nu då? Jag borde sova för jag ska upp halv tio imorgon. Det är ännu ett bröllop den här helgen. Kommer bli sjukt fint!

Men nu bara för att ha nåt att blogga om så kan jag lägga in en bild på dom sexigaste personerna som finns;

haha, bara underbart!

Men nu ska jag se film och dejta john blund!
Puss! ♥

» är det här allt det blir så dör jag.

Jag såg på film, och helt random så kom jag baraoch tänka på en klädkombination. Jag har aldrig använt hängsler förut, men kom bara på att det kunde vara snyggt till ett par jeansshorts och en tröja. Det blev helt asm! Enligt mig då. Men ni ska få se en bild. Ni får gärna säga vad ni tycker:

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss!

» everything i do, i do it for you.


» i'm only fooling myself.

It has always been you.
It will always be you.
Only you.

Idag tror jag blir en sån här "ligga i sängen och bara hata livet" dag tror jag. Jag är sjukt otggad på allt och orkar inte göra nåt. Så känns det nu iaf, får se hur det blir senare ikväll. Jag sov till halv 3 typ men skulle kunna fortsätta sova nu. Orkar inte vara vaken, det är för jobbigt. Skjut mig.

» leende guldbruna ögon, har jag förälskat mig i.

You said I love you babe, without a sound.
I said I'd give my life for just one kiss.
I'd live for your smile, and die for your kiss
.


Nu har jag och Mamma nästan nyss kommit hem från dansen, och jag måste säga att det är nog det roligaste jag gjort på senaste tiden! Alltså helt ärligt, dansa är så sjuuukt roligt! Och dom flesta är så grymt duktig på att dansa och det gör det bara roligare. Så alla ni som inte brukar dansa, börja göra det!
Och jag brukar inte tycka om dansband men jag måste faktiskt erkänna att det är typ bra. Man blir typ glad och taggad av det. Helt sjukt.

Men nu ska jag he på en film och försöka sova. Det kanske blir en till kväll med dans imorgon, vi får se.
Jag skriver nog imorgon!
Puss!


» someday i wont even remember your name.

Nu kommer min uppdatering bli ännu sämre än den redan är, om det nu är möjligt. För jag har väldigt mycket planer i ungefär tre veckor framöver. Kan berätta om dom kommande tre veckorna;

Torsdag: Jag och mamma hade kanske tänkt fara till Gräsmyr och dansa.
Fredag: Blir kanske bio.
Lördag: Bröllop.
Söndag-Torsdag(eller Fredag): Vi drar en "Sverige runt på 5 dagar." Vi ska till Malmö, Danmark och Strängnäs.
Fredag(om vi är hemma alltså): Vi är bjudna på middag.
Lördag: Marknad och parkfesten.
Söndag: Packa inför lägret.
Måndag: Drar på konfaläger i en och en halv vecka typ.

Som ni märker så lär jag vara ganska upptagen. Men jag ska blogga när jag har tid iaf.

Nu ska jag se på O.C och halv sova.
Puss!

» i'm just a teenage dirtbag, baby.

Just nu sitter jag i min säng med två datorer (fråga mig inte varför) och väntar på att Jessica och Emil ska komma hem så dom kan fika med mig. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Jag och Mamma hade tänkt dra ut på norrbyskär en tvärt men det blev inte så. Istället for vi förbi Annelie och drack kaffe och sen vidare ner till caféet i Järnäsklubb och åt glass.

När vi kom hem  så bakade jag och Mamma arabiskt bröd, som förresten är as gott, och när vi var färdiga så frågade Tim och jag ville följa honom och bada. Jag hade inget annat för mig så jag följde honom. Doppade dock inte hela kroppen, utan doppade ungefär brösten och neråt. Sen kom jag hem, duschade och har sedan dess hållit på med min favorit sysselsättning när jag har tråkigt. Jag har sminkat mig. Fett onödigt, men har man tråkigt så har man.

Nu ska jag lägga mig och se på O.C. Om jag orkar så får ni bilder från bröllopet imorgon.
Puss! ♥


Okej, bara för att få vara lite dryg och konstig så måste jag bara klaga på en sak. Varför sitter man och ler på bilder som man tar? Jag menar, det är ju inte så att man sitter och tycker det är så kul att ta bilder på sig själv så man bara mååååste le. Fast iförsig, skulle man se ut som man egentligen gör när man sitter vid datorn skulle man väl inte vara världens vackraste. Det var allt ;*



» god damn you're beautiful.

Nu har jag nyss varit ute och gått, suttit på klipporna ett tag och bara tänkt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måla naglarna och sånt. Orkar inte göra det imorgon för då måste jag kliva upp så tidigt. Men jag bloggar nog senare!

Puss!


» kom ihåg mig.

Jag vill ha dig här på riktigt inatt
och suga liv ur din hals pulsåder.


Dagen har inte bestått av mycket alls. Klev upp halv tio och sedan begav jag mig till läkaren. Sjukt jobbigt, för man får alltid tid så sjuuukt tidigt. Inte okej. Men sen kom jag hem, åt och sen la jag mig och läste. Hann dock inte läsa så mycket för jag somnade och sov då i tre timmar ungefär. Men jag behövde det. Jag vaknade först en gång av att jag skrattade. Jag hade en jätte rolig dröm som jag tyvärr inte kan berätta, lite för intimt kanske. Andra gången vaknade jag av att Eros kom och slickade mig i ansiktet. Älskar våran hund ibland. Och tredje gången vaknade jag av mat lukten. Tacos. Jag behöver väl inte säga att jag klev upp direkt? Ibland taggar jag mat också.

Kvällen lär väl inte bestå av så mycket. Film och mys med familjen kanske. Och imorgon drar vi till Ö-vik på bröllop! Jag älskar bröllop, det är så sjukt fint. Så jag ska verkligen försöka slänga in en bild imorgon innan vi far på min bröllops-outfit. Men ni vet ju hur det brukar bli. Jag hinner oftast inte. Nu äre skärpning på riktigt, pinsamt ju. Men jag ska göra mitt bästa!

Nu ska jag läsa några bloggar sen gå ner och se på fillm.
Ha det bra, puss!


HAHAHA, bara för att bilden är så jävla ful. Och för att det va sjuuuukt roligt!

» alzheimers sjukdom.

Jag vet att jag skulle lägga in bilderna på kläderna typ förra veckan, men jag gör det nu istället.









Det va typ allt. Och nu ska jag fortsätta att baka tills imorgon, för få fyller min syster år.
Puss!