» i'm just a teenage dirtbag, baby.

Just nu sitter jag i min säng med två datorer (fråga mig inte varför) och väntar på att Jessica och Emil ska komma hem så dom kan fika med mig. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll. Jag och Mamma hade tänkt dra ut på norrbyskär en tvärt men det blev inte så. Istället for vi förbi Annelie och drack kaffe och sen vidare ner till caféet i Järnäsklubb och åt glass.

När vi kom hem  så bakade jag och Mamma arabiskt bröd, som förresten är as gott, och när vi var färdiga så frågade Tim och jag ville följa honom och bada. Jag hade inget annat för mig så jag följde honom. Doppade dock inte hela kroppen, utan doppade ungefär brösten och neråt. Sen kom jag hem, duschade och har sedan dess hållit på med min favorit sysselsättning när jag har tråkigt. Jag har sminkat mig. Fett onödigt, men har man tråkigt så har man.

Nu ska jag lägga mig och se på O.C. Om jag orkar så får ni bilder från bröllopet imorgon.
Puss! ♥


Okej, bara för att få vara lite dryg och konstig så måste jag bara klaga på en sak. Varför sitter man och ler på bilder som man tar? Jag menar, det är ju inte så att man sitter och tycker det är så kul att ta bilder på sig själv så man bara mååååste le. Fast iförsig, skulle man se ut som man egentligen gör när man sitter vid datorn skulle man väl inte vara världens vackraste. Det var allt ;*





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo