» hey hey, my my.

Jag vet att jag inte bloggade någonting igår, men jag var typ inte hemma på hela dagen nästan. Jag var faktiskt och sköt pistol. Hahaha, alltså ni anar inte hur dålig jag var. Det är nästan pinsamt. Men jag skyller på att jag aldrig gjort det förut.

I måndags var jag ju i stan också där jag shoppade lite. Jag ska fota allting och senare lägger jag upp alla bilder.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att bara ta det lugnt. Kanske gå ut och gå nån timma, duscha och göra sig fräsch. Ja, det får nog bli det.

Nu ska jag städa lite för att göra Mami glad.
Så puss på er! ;*

» hey hoe.

HAHAHHA, alltså Anja är den sötaste korv som finns!
"Alltså tänkt ****s dase i min vagina!!"

Nej, vi har aldrig påstått att vi är normala!

» i'm so sorry i fucked this up.

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT, jag vet att uppdateringen har varit så låg som den någonsin kan bli. Men jag har inte orkat och inte haft något viktigt att skriva. Men nu ska jag försöka bättra mig. Men jag vet typ inte vad jag ska skriva. För om jag hade haft särskilda ämnen att skriva om hade jag nog blivit bättre på att skriva. För jag menar, hur intressant är mitt liv att läsa om? Precis, inte intressant alls.

Men imorgon så bär det av till stan iaf. Jag och Anja ska shoppa och efter det se när min systers band repar. Sen tror jag att vi eventuellt ska se när Samuel spelar i SF parken. Kommer bli asm iaf!

Nu ska jag hoppa på Anja och kväva henne med en kudde tills hon sätter på en film vi kan se.
Puss!


» nu ska kicki hoppa i!

Jag är med Kicki och Ronja och nu ska vi bada så puss.


» nu ska kicki hoppa i!

Jag är med Kicki och Ronja och nu ska vi bada så puss.

» summertime.

Nu har vi sommarlov, och det är sjukt skönt. Men det känns inte som sommar. Kanske för att förra sommaren var heeelt annorlunda än vad den här kommer bli. Men iaf, sjukt härligt!

Idag har jag legat ute hela dagen, och fail som jag är så somnade jag i solen i två timmar. Jag är galet jävla bränd på ryggen och bakbenen och allt. Det är verkligen inte snyggt.

Tro mig, myyycket värre i verligheten. Det gör sjukt jävla ont.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir säkert nåt trevligt.
Nu ska jag fika nåt tror jag.
Puss!

» there's a new love in town.

Det var ju skolavslutning idag så jag ska lägga in lite bilder nu. Och ni får ursäkta ifall bilderna är lite suddiga, men jag gjorde mitt bästa!









Sen laddade typ min kamera ur. Men jag ska ha med mig kameran ikväll på AGW ocskå så ni får nog bilder imorgon från det. Nu ska jag byta kläder och så sen så ska jag ta en powernap för att sen duscha och sånt igen. Kommer bli asm ikväll känner jag! Men jag skriver sen och då får ni även kvällens outfit.
Puss!

» dammvippa.

Gårdagen var sjuuuukt lyckad! Det var ju bara tänkt att vara 9 st från våran klass, men vid 11-12 så var vi runt 25. Jag avgudar folket, gift er med mig! Fast natten var däremot inte så bra. Jag tillbringade natten i en epa och kunde inte somna förrän 4. Sen vaknade jag typ 4 gånger innan jag klev upp. Och nu är jag sjukt trött så det blir nog en tidig kväll.

Fast innan jag ska lägga mig så ska jag fräscha på min kropp litegrann eftersom det blir klänning och sånt imorgon och då måste man vara stunning! Så det blir fotbad, kanske en ansiktsmask och sånt. Så jag kan inte blogga nu, men jag skriver nån annan gång! Puss! ♥


» årets solbränna.

Nu har jag just kommit hem och ska raka benen och sånt, för ikväll ska vi ju sova på fårskäret. Och imorgon äre klassensdag så vi hoppas på bra väder! Snart ska vi kanske fara dit och sätta upp tältet så vi slipper göra det sen, så jag är lite stressad, men jag skriver kanske sen! Puss!

» good girls go bad.

Jag har inte bloggat på hela helgen för jag har inte orkat, men faktiskt varit lite upptagen också!
I fredags så chillade jag med några flicks i grillstugan och somnade direkt jag kom hem. I lördags var jag ute hela dagen och va duktig. Jag klippte gräset. Applåd till mig. Och idag har jag också varit ute typ hela dagen.

Nu imorgon börjar sista skolveckan i åttan. Helt sjukt hur fort det här året har gått. Och det är jävligt mkt som har hänt och förändrats sen förra året också. Både positiva och negativa saker. Men nu äre sommar och då ska man bara fokusera på dom positiva sakerna!

Och imorgon så går vi bara halva dagen, sen ska vi typ städa ur skåpen och sånt. Sen på kvällen så ska jag och några andra sova på Fårskäret. En strand för dom som inte vet det. För vi har klassens dag på Tisdag och då ska våran klass vara där. Kommer bli helt asm! Bara det är bra väder.

Nu ska jag gå och se film med Anja.
Kysssss!


jag älskar dig vännen! ♥

» say when.

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på The Fray. Jag är på ett sånt här konstigt humör. Jag vet inte hur jag mår. Om jag mår dåligt eller bra, om jag är glad eller ledsen. Ja, ni förstår. Egentligen har jag ingen lust att blogga men jag kan bara berätta lite om eftermiddagen och kvällen.

Vi for ju till Lögdeå och kollade på den där musikalen. Och den va faktiskt ganska bra. Söta va dom iaf! Sen efter det så va jag och Anja tvugna att fara förbi grillstugan en tvärt och hämta cyklar, och då följde kicki också med så vi stannade där ett tag också.

Nu ska jag gå och kolla om Anja är taggad på att se färdigt en film. Det har tagit typ tre nätter för oss att se filmen och vi är fortfarande inte färdig. Men jag bloggar imorgon. Puss!


» the thanks i get.

Dom senaste dagarna har jag varit upptagen, eller okej, har bara inte pallat blogga.
Men nu är jag i alla fall med Kicki och vi ska laga middag tillsammans.

Och förresten, här är mina examens-skor som jag inte har visat upp än.

Och sen ett par andra som jag fick för ett tag sen.

Lovely!
Men nu ska vi fortsätta med middagen sen ska vi till Lögdeå och titta på en musikal. Kyss!