» du är allt jag vill ha.

Sitter på toaletten med Anja och camar med Jeroen. Vi är fett stek!

» jag dansar med mig själv, jaow.

Dagen idag har gått sjukt snabbt! Fast den har ändå varit as dryg? Någon som kan förklara?
Nej men direkt på morgonen gjorde jag ju omprovet i fysik, och det gick väl sådär. Hoppas att jag får godkänt iaf. Sen lektionen efter hade jag franska prov, som inte heller gick så värst bra, men iaf bättre än fysiken.

Efter skolan så for jag, Kicki, hennes mamma och hennes lillasyster på Häggströms och köpte lite kläder. Jag köpte typ ett par lackleggings och en oversize tröja. Kan ta kort så ni får se.

Och förresten, Emil hälsar! Mitt största fan alltså! :]

Men här är tröjan iaf;

det är absoult inte rätt färg. det är bara camen som är dålig.
den är mörkare.

Jag pallar inte visa leggingsen, antar att ni vet hur sånna ser ut?

Men nu ska jag baka för vi ska ha med oss fika på skolan.
Puss!

» rude boy.

Nu ligger jag och väntar på att Rasmus ska ringa. Han sa vid 20 över att han skulle ringa på ett tag. 45 minuter senare. Men pojkar är dåliga på att hålla tiden. Så äre bara.

Och mina två prov imorrn. GASH! För det första kommer jag typ få omprov på omprovet? Och sen på franskan, don't even talk about it! Okej, det är bara jag som pratar om det, men ändå. Det kommer verkligen gå dåligt. Ge mig lov nu.

Imorgon efter skolan ska jag och syster Kicki till häggströms och köpa lite kläder och även fråga om prao plats där. Vi får hoppas det finns platser och sånt!

Men nu ska jag spela tetris och vänta på telefon samtal.
Puss! ♥

» i lay awake and miss you.

Hela dagen och kvällen, alltså ända sen jag kom hem, har bestått av plugg. Så inte okej! Jag har omprov i fysik imorrn (som jag har skjutit på i två månader typ, inte bra!) och ett franska prov. Det är riktigt jobbigt, kan jag lova.

Men min lilla älsklings syster Kicki har gjort mig lite gladare på msn. Vi har sjuka konversationer. Ni kan få se en bild;

älska intärna skämt!

Men nu ska mamma förhöra mig på fysiken.
Puss!

» take you down.

Jag och Anja var ute och gick i en timma ungefär och när jag kom hem gick jag och duschade. Nu sitter vi och myser i köket med varsin dator, dricker kaffe och äter glass. Ibland älskar man livet!

Snart ska jag se en film tror jag, så vi hörs imorgon.
Puss! ♥

» i can be your melody.

Jag gjorde som jag sa och städade lite grann. Vek ihop alla mina kläder som låg på sängen, och det va verkligen ALLA kläder, så det tog ett tag. Är fortfarande inte färdig men det tar jag itu med sen. Nu äre kaffepaus och sen ska jag och Anja ut och gå. Sjukt skönt. Sen blire att fortsätta städa och byta sängkläder och sånt. Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen bara tare lugnt. Känns bra att ha gjort nåt även fast det är söndag ;]

Men jag bloggar mer sen kanske.
Puss!


haha, bara kul!

» i want to lay like this forever.

Det blev inte stan igår som det var planerat, utan istället så sov jag hela dagen tills kicki frågade om jag ville följa henne till Nordmaling. Och det är klart jag ställer upp för systeryster.

Och idag så väckte mamma mig 10 över 1 och sen dess har jag bara läst boken vi skulle läsa på svenskan och suttit vid datorn. Ligger här och funderar på om jag ska vara lite duktig och städa rummet. Kan behövas, men känns förjävla jobbigt. Men jag tror nog att jag ska göra det.

Så om vi inte hörs sen hörs vi nog imorrn!
Puss!

» fake it.

tears are streaming down.

Nu äre så att jag inte alls är på humör för att skriva så jag berättar om kvällen imorgon istället.
Godnatt, puss.

» don't why i'm still waiting.

Sitter hemma hos Kicki och väntar på att hon ska bli färdig med att sminka sig och sånt. Sen far vi hem till Ronja och chillar där ikväll. Kommer bli super mys! Vi ska laga mat och basta och sånt. Längesen vi hade en tjejkväll nu.

Imorrn blire mest troligen stan och shoppa lite grann. Det behövs. Lite terapi, love it! ♥

Men jag skriver mest troligen inte mer ikväll. Men ni får ha en bra fredagskväll!
Puss!

» if you don't love me, why do you raise my hope?

Dagen har varit rätt chill ändå. Vi hade ju egentligen friluftsdag idag men jag skulle till sjukgymnasten så jag for inte på den. Så jag vaknade kl 12 och sen gick jag och duschade och sånt. Blev sjukt stressad, för när klockan var kvart i 1 hade jag inte gjort nånting alls åt mitt utseende och jag skulle vara där kl 2. Stressad till tusen!
Men jag hann iaf, och jag fick reda på vad det var för "fel" på mig. Jag hade en snevridning i båda knäna, eller dom kan ha sagt felvridning också, men skitsamma och sen hade jag för kort muskelatur. Ska jag vara ärlig så minns jag inte vad dom sa, men nåt sånt vare iaf.

Ikväll har jag chillat med Ronja och Kicki. Dom kom och hämtade mig med skotern och sen for vi till nån grillstuga och bara pratade och mysade. Ytterst trevligt! Och imorgon är det helg och fredag. Kvällen ska tillbringas med mina finaste, Ronja och kicki. Det blir matlagning, hårfärgning tror jag och bastu. Awesomness!

åh baby, alla dagar jag var din.
tänk alla gånger jag låg tätt intill.
dig vid min sida, jag saknar dig.
men jag kan aldrig någonsin få tillbaka dig.
jag har börjat förstått att slutet är här,
alla minnen vi byggt upp sjunker sakta iväg.


Nu ska jag läsa bloggar.
Pusshej!


» you are my heaven.

Nu hr jag varit duktig och varit ute och gått. Helt underbart skönt kan jag lova! Fast hade varit ännu skönare ifall inte mina knän hade varit helt fucked up. Fast som tur är ska jag till sjukgymnasten imorrn och kolla upp det!

Snart blir det till att dricka kaffe. Har längtat ända sen maten nu. Och Rasmus kommer alldeles strax, så skriver nog inte mer ikväll.

Men ni får ha en bra kväll!
PussN!


foto av; www.kiriis.blogg.se

» du är det bästa som har hänt mig.

Asså nu äre helt ärligt dags att bli sommar. Allt är såååå mkt roligare på sommaren och det finns mer att göra. Fast vinter kan vara ganska mysigt också. Beror på hur kallt det är!

Men snart så kommer kanske Ronja eller Kicki och hämtar mig. Eller jag vet inte, men jag hoppas det iaf. Vi ska fara och kolla på nån plats? Minns inte riktigt vad det va men.

Inga fler läxor i veckan heller. Fett skönt! Då kan man motionera istället. Haha, jag är inte alls nörd! :]

Nej, men nu ska jag läsa litegrann.
Pussbah!

» det är för dig jag sjunger min skatt.

just take it all back.

» can you feel the love tonigt.

Nu blire kemi hemprov och sen mest troligen ut och gå. Stavar foe sho! Jag ska vara snygg tills i sommar. Sen blire dusch och sedan hopp i säng. Lovely!

Ha en bra kväll!
Puss!

» i can feel it coming in the air tonight.

Nu är helgen slut och skolan tillbaka. SUG MIG! Fast helt seriöst, inte länge kvar till sommarlov nu.
Och vi har fett chill vårtermin. Nu på torsdag har vi ju frilufts dag, och sen nästa vecka så går vi halvdag på torsdag och sen lediga på fredag. Veckan efter har vi ju påsklov v.14! Sen går vi 8;or en vecka och sen har vi prao v.16. Veckan efter den har vi vanlig vecka och sen veckan efter det har vi estet 8;or rep vecka v.18 inför vår föreställning. Sen går vi ju bara 4 veckor sen äre sommarlov! Helt galet!

Men iaf, ikväll blire att göra kemi. Vi har hemprov som ska vara inne på onsdag och jag har typ gjort halva? Och det är sjukt svårt. Men som tur är så hjälpte Emil mig lite. Du är så snäll så.

Men nu ska jag äta en macka med Anja.
Pussbah!


» HÅRFÄRG.

Just det, funderar på at färga håret nåt sånt här typ;

Vad tycker ni om det?

» do you remember.

Har inte bloggat på ett tag. Har bara inte kännt för det.
Men nu har jag iaf nyss lockat håret. Här får ni bilder;


» slerhj4e.

Nu har jag precis duschat och är med Kicki. Vi va nyss hemma hos henne och hämtade några saker sedan tog vi cykeln och cyklade hem till mig. Vi ägde kan jag lova. Fast jag failade några gånger men det behöver vi inte prata om.

Nu ska vi städa och börja göra middag tillsammans. Kyss!

» jag är as bra på att dansa.

Jag sa ju att jag skulle vara med Kicki ikväll, och det va jag också. Fast Emil va där också! Underbara människor kan jag lova! Men vi såg typ film, fixade Emils hår som blev helt awesome, och fikade. Sen efter ett tag kom Jocke och Sebbe och hämtade mig med cooooool epan och då for vi hem till mig. Jag bjöd på bullar, visst är jag snäll? Sen så chillade vi typ bara.

Imorrn äre ju filmnatt, så då blire väl att dra på den. Blir nog väldigt trevligt! Hoppas vi iaf :)

Nej, nu ska jag se film, men jag skriver imorrn!
Puss! ♥

» love me like you used to.

Förlåt för dålig uppdate, men jag va med Rasmus igår så det blev ingen tid att skriva.
Men iaf, vi va ganska tjocka igår. Mamma bakade bullar så vi åt det, sen åt vi glass och massa också. Han gör mig tjock, inte okej!

Ikväll hade jag planerat att vara med Kicki om hon vill vara med mig. Fast det är klart hon vill, vem vill inte? :]

Och jag har beställt lite saker! Ni kan få se:


Fast nu har jag inget mer att skriva men skriver kanske senare.
Puss!

» OMGOMGOMG.

ÅH, KLADDKAKA! ORGAMS! ♥

» det va ju jag som vann?

Gårdagen tillbringade jag ju med Cara så jag pallade inte skriva.  Men nu skriver jag igen.
Vi köpte godis, såg film, spelade guitar hero, chillade lite med Jennifer och Malle sen sov vi. Och idag gjorde vi faktiskt lite nytta! Cariis har fått ny säng så vi skruvade isär hennes gamla, och det ägde vi sönder på kan jag lova! Sen gjorde vi bara lite mer på hennes rum och efter det fikade vi. Sen kom mamma och då for jag hem.

Åh, alltså helt seriöst! Jag och Anja såg en film. Den hette Bring it on Fight to the finish. Och killen, OMG! Helt galet hur snygg en människa kan vara! Crazy!

Ikväll ska jag försöka städa lite grann. Kan verkligen behövas!

Men nu ska jag vara töntig och spela spel.
Puss!


ibland saknar jag mitt blonda hår.

» mosgos.

Nu sitter jag och ser på film med mamma. Den heter typ Music and lyrics. Och världens bästa skådespelare är med i filmen. Helt seriöst, honom ska jag gifta mig med. Om han är lika snygg när han är typ 60? Iaf, det är Hugh Grant. Gaaaaash, så snygg han är!

» i won't back down.

Nu har jag hunnit fika och sånt efter träningen. Det blev inte jobbigt och drygt som jag trodde, utan bara underbart skönt och kul. Jag simmade runt 2500 meter. Lovely! ♥

Ikväll ska jag försöka att börja se Vampire Diaries(stavning?). För Anja säger att det är så bra så jag måste kolla om det stämmer.

Asså nej, klockan är inte ens 8 än och det känns som om den är typ 11? Helt sjukt. Och jag vaknar värsta tidigt hela tiden. Fast okej, det har typ gått två dagar på lovet, men ändå, jag ska försöka sova ut imorrn eftersom jag ska sova hos cara och så lär vi inte sova tidigt så :]

Men nu ska jag spela spel tror jag. Och ja, kalla mig nörd.
Pusshej!


» i'm barely breathing.

Jag vaknade värsta tidigt idag, enligt mig alltså. Cariis skickade sms åt mig vif typ halv 11, så då vaknade jag. Och sen så började mamma dammsuga och då kunde jag inte sova. Så då klev jag upp och fikade. Sen dess har jag bara suttit vid datorn och inte gjort så mkt.

Ikväll ska jag träna och det kommer bli sjukt skönt. Fast det kommer inte att vara det när jag väl simmar, för då kommer jag bara bli less och ja. Fast jag ska tänka positivt.

Imorgon så ska jag till Cariis och sova hos henne, som va typ 1000 år sen, så det blir mysigt! Vi kommer nog bara chilla och äta godis och sånt.

Och förresten, alla ni som bor i nordmaling och läser bloggen. Vilken dag äre filmnatten är? Äre torsdag eller fredag?

Nu ska jag gå ner tror jag. Skriver nog sen.
Puss!

» drunkna i mina tårar.

Jag ser på melodifestivalen för typ första gången på, ja, 4 år? Jag är chockad själv. Fast jag ser det bara för att jag inte har annat för mig.

Och jag längtar till imorrn! Jag ska träna och det kommer bli fettskönt! Helt underbart med musik, jaoo!

Nu ska jag fortsätta se på tv.
Puss!

» never let go.

Mitt sportlov kommer suuuuuuga hur mkt som helst. Helt seriöst, jag har typ inget att göra? Okej, det är typ första dagen men ändå, jag måste komma på nåt snart. Blir galen.

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu.


Jag vaknade nyss och tänkte gå och fika. Så jag skriver sen!
Puss!


» what hurts the most.

Dagen har varit fett chill. Sjukt underbart väder och folk! Alla är bara så söta. Och ordet som har använts mest idag måste ändå vara stek. Helt seriöst, alla har sagt det hela tiden. Men det är sweet.

Måste bara berätta om roligaste saken jag och Max gjorde. Vi åkte bob ner för backen och då gick det bra ett tag tills det började gå för snabbt och då typ snurrade vi runt och massa skit och Max gjorde illa sin lille vän där nere. Stackare! Men det blev bra efter ett tag. Sen så åkte jag, Ronja och Kicki på Ronjas snowboard också. Alltså alla satt på den. Så sjukt roligt!

Ikväll blire kicki älskling. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir mest troligen sjukt kul som vanligt.

Men nu ska jag fixa håret lite grann. Blev lockigt av all snö idag.
Puss!

» tugga på en halv morot, jao.

Dagen har varit heeelt underbar! Faktiskt riktigt rolig för att vara våran skola? Ni är förvånade också va?
Nej, men dagen har sett ut så här;
Engelska, vi såg bara film.
♥ Sv, vi såg film där också.
So, vi satt bara vid datorn och typ gjorde vad vi ville.
♥ Lunch
♥ Idrott, vi åkte bara skridskor.
♥ So, såg på film.
Visst lät det inte alls jobbigt? Ibland så älskar man lärare. Kanske att överdriva lite men.

Och idag på gympan iaf, så skulle Peter, alltså våran gympalärare, lära mig åka skridskor. Alla som va där kan ju intyga att jag ägde sönder alla? Eller iaf småbarnen som va där. (knappt.)
Fast Tim va snäll och höll mig i händerna och åkte runt med mig. Det va fett sweet.

Sen i slutet av dagen så tror jag helt seriöst att jag skrattade hela tiden. Vet inte vad det va med mig, men allt va sjukt kul. Och sebbe blev jätte arg på mig, fast jag tänker inte säga varför. Då kanske han blir ännu mer sur :]
Viktor och Marcus va ganska gulliga också och gav mig och Kicki skjuts till kiosken. Viktor hade en bob så dom sprang med oss dit. Dom har tänkt att tjäna pengar på det? Ja, vi får väl se hur det går.

Kvällen består nog bara av dator och träffa Kicki en tvärt. Och förhoppningsvis packa. Får se hur det blir.
Men nu ska jag läsa lite bloggar.
Puss!


mina girls är awesome!

» I'M HOLDING ON.

Kristina Jonsson, underbara flicka. Jag lovar dig att jag kommer alltid finnas vid din sida. Inget kan skilja oss åt. Du finns alltid hos mig när allt är som värst och får mig alltid på bra humör. Du får mig alltid att skratta, och då menar jag alltid. Spelar ingen roll hur ledsen eller sur jag är, problemen existerar knappt när man är med dig. Tack för att du finns och jag älskar dig mest syster! ♥


» upp och skaka ditt as.

Dagen har gått ovanligt fort, för att vara onsdagar alltså. Vi har sjukt jobbiga lektioner och as många också. Fast då har vi många dagar som är rätt chill också.
Och just det, nu äre bara en riktig skoldag kvar innan sportlov! Vi har ju friluftsdag på fredag så det räknas inte som en riktig skoldag. Då blire backen och bara vara där och chilla. Hoppas bara på bra väder!

Och idag va jag ju hos optikern. Jag har tydligen brytningsfel på båda ögonen så det blir nog glasögon. Fast bara när jag är i skolan, sitter vid datorn, ser på tv, läser och sånt. Fast det är ju typ hela tiden så. Jag kommer se ut som en lärare typ? Åh vad oomtyck jag kommer bli!

Sen tog jag två hål i örat idag också. Tog två till i höger öra. Så nu äre tre i höger och ett i vänster. Fast kommer jag ha läkningsörhängena i 6 veckor? Hell no.

Ikväll blire nog bara chilla hemma. Så kanske bloggar lite senare.
Hare bra, pusssssss!


omg, bara underbart.

» I HAVE LOVED YOU FROM THE START.

Jag har nästan nyss duchat och nu har jag torkat håret och plattat det. Så nu sitter jag här inne på toan och myser i Rasmus tröja.. Och varför jag sitter på toan är för att jag orkar inte flytta på mig just nu.


älska mig själv osminkad

» jag tänker på kicki.

Kicki kom hämtade mig med skotern och vi for bara ut och stekte med den lite. Och nu är vi hemma hos henne och har precis ätit klämmackor, galet gott.

Men nu håller vi på att testa kläder så har inte tid att skriva, pusssshej!

» JUST KISS ME.

Asså mitt humör idag. Ibland har jag varit på as bra humör och ibland har jag varit nära på att gå och dränka mig själv. Helt seriöst, jag pallar inte ha känslor?

Men annars så har väl dagen varit som vanligt. Vi hade hk och gjorde typ soppa och krämbullar. Alltså egentligen så är krämbullar inte alls så gott? Man börjar ju bara må illa? Uschbah.

Och sen nu när vi skulle hem, då åkte Tims farmor också buss. Och hon är så sjukt söt! Skulle bara säga det för Tims skull!

Men nu ska jag se one tree hill.
Puss!

» MSA.

Bara för att jag inte har nåt liv.

Dagens humör: Sjukt äckligt ledsen.

Dagens mående: Skit.

Dagens borde: Göra fysik

Dagens frisyr: Okammat och tovigt.

Dagens smink: Inget alls.

Dagens klädsel: Mjukisbyxer och tjocktröja.

Dagens planer: Plugga och duscha.

Dagens materiella vill ha: En tidsmaskin.

Dagens fundering: "Varför?"

Dagens beroende: Snytpapper

Dagens tråkigaste: Vara hemma från skolan.

Dagens längtan: Rasmus...

Dagens superlängtan: Rasmus..

Dagens tidning: Ingen alls.

Dagens låt: Chester See - God Damn Your Beautiful

 

Har inget humör för att skriva idag.

puss.