» i always wanna blow your mind.

The smell of you in every single dream I dream.



Nu sitter jag ute i solen och lyssnar på musik och läser bloggar. Drickag sker kaffe gör jag också. Ibland är livet underbart. Skulle bara ha haft lite sällskap.
Jag ska alldeles strax gå in och plugga lite grann, för jag har franska läxa och kemiprov på torsdag så det är bäst att plugga lite så att man kan göra annat ikväll.

Jag har suttit och tänkt på en sak nu btw. Har ni tänkt på att man alltid måste ha nåt i livet att klaga på eller må dåligt över? Och har man inte det, då gör man allt för att komma på minsta lilla grej så att man kan få vara ledsen, sur, ha nåt att klaga på eller må dåligt över. Och på grund av det så kan man göra sina livs största misstag och sen är det försent att fixa det. Människor är verkligen knäppa ibland. Den här människan är det iaf.

Men jag bloggar nog senare!
Puss!


» follow me.

Nu har jag typ nyss kommit hem från att ha chillat lite på klipporna. Jag var ju och tränade också, och det var helt underbart! Fast hej träningsverk imorgon. Men det är värt det!

Nu ska jag koka te och sen sätta mig i soffan och se ensam mamma söker. Och nej, det var inte jag som bestämde programmet. Jag kanske bloggar senare!
Puss!

» the special two.

But if you chance you change your mind,
you know I will not let you down.


Nu har jag just varit ute och gått en sväng, och det var hur skönt som helt! Det måste vara det bästa med att bo i skogen.

Igår hade jag ju kalas men mina finaste. Och ja, det var kalas. Vi hade fiskedamm och allt. Ja, vi är barnsliga och kommer aldrig växa upp. Men så ska det vara! Så jag lägger in lite bilder från igår;



det här fick jag av Ronja och Kicki som jag ska hänga upp på väggen. Ni är asm!

Och det här!





Nu ska jag gå och sminka mig, bara för kul skull. Sen ska jag ner och göra kemi. Helt underbart! Not.
Puss!

» in your name i find meaning.

Nu ligger jag och tokgråter. I min ensamhem. Jag har just sett The Guardian. Det är en film ni verkligen borde se. Jag har aldrig sett någon bättre film. Helt underbar! Kan vara för att jag har speciella minnen till den, men ändå. Se den allihopa!



Nu ska jag sova, ska up tidigt imorrn!
Godnatt!

» hope.

I will fight for you, be sure of that.
I will fight until we're the special two again.



» riwer flows in you.

Every song ends,
but that's no reason to not enjoy the music.



Nu sitter jag och äter choklad, för det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av. Jag tog bort kläderna från sägen och vek ihop dom och la dom i garderoben. *STOLT*

Ikväll blir det att vara med brudsen och vi ska baka tills imorgon och sen ha pyjamasparty. Helt asm! För imorgon kommer nämligen några och ska fira mig, eftersom jag fyller år på måndag. Så kom ihåg det allihopa, så ni kan skriva grattis åt mig!

Nu ska jag läsa några bloggar, sen se på film och sova och sen äta. Jag taggar mat galet mycket.
Puss!




» politik,politik,politik.

Does he hold me when i cry?
No, not like you did.


Nu ligger jag i soffan och ser på nyheterna med pappa. Ja, jag satsar på att bli allmänbildad! Fast jag ska alldeles strax se på nya avsnittet av one tree hill. Kände mig tvungen att se det ikväll eftersom jag gick in till Anja och hon låg och grät jätte mycket. Känns som att det är hur bra som helst.

Kvällen har jag tillbringat med tjejerna i grillstugan där vi har hjälpt kicki med en biologi uppsats om alkohol. Ganska roligt faktiskt.


Nu ska jag koka te och sen se one tree hill.
Godnatt!

» a love song for bobby long.

God morgon!

Nu har jag nyss vaknat och gjort i ordning min frukost, som består av jordgubbar! Helt underbart. Det är ärligt det godaste som finns typ.

När jag har blivit lite piggare så ska jag ställa mig och börja baka och städa. Jag måste göra fika till mitt kalas som jag ska ha i helgen :]

Nu ska jag fika, skriver senare!
Puss!



» Mr.right.

Will he love me like you loved me?
Will he tell me everyday?
Will he make me feel like i'm invincible,
With every word he'll say?
Can you promise me that this was right?
Don't throw it all away
Can you do all these things?
Will you do all these things?
Like we used to
.




» skin som den sol du är.

My first love broke my heart for the first time.



Jag for hem från skolan idag. Det var underbart skönt. Så nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik och läser bloggar. Livet är asm. Nästan.

Idag gick jag på apoteket och köpte nån salva som jag ska he i ögat två ggr per dag. Jag hoppas verkligen att det kommer hjälpa. Annars blir jag väldigt frustrerad.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som händer. Man behöver ju iaf inte sova tidigt ikväll, eftersom vi är lediga imorgon

Nu ska jag läsa färdigt alla bloggar och sen göra något vettigt tror jag. Pusss!


» there's always going to be a mountain to climb.

Nu ligger jag i sängen i mitt andra rum och ska lägga mig och se på film. Det blir nog Eclipse, så att jag kan somna och drömma om männen i den. GRRRRRR!

Imorgon kommer alla att skratta åt mig. Mitt öga är hur jävla uppsvullet som helst och ja, it hurts like hell! Älskar vaglar, not. Men det får bli solglasögon eller nåt.

Men nu ska jag sova iaf. Skriver imorgon!
Puss!


I miss your arms around me when i'm asleep.


» mina små slavar.

Nu är mina finaste (även mina slavar) här och hjälper mig riva tapeter. Vi äger sönder! Jag skriver senare. Pusss!


» lean on me when you're not strong.

Jag for hem tidigare från skolan idag för vi hade nåt typ sportcamp(?) och jag pallade inte vara med på det så ja, som sagt, jag for hem. Så just nu sitter jag i soffan, läser bloggar och ska göra läxa.

Om ett tag hade jag och Anja tänkt göra om min header och min bloggdesign och om det blir färdigt så har jag ny design ikväll. Ni kan ju hålla koll!

Ikväll tänker jag bara ta det lugnt och göra läxa. Se på idol kanske. Sen sova tidigt. Blev en sen natt inatt.

Nu nästan skriker läxorna åt mig så jag måste ta tag i det.
Skriver sen!
Puss!


alltså åh, bara ge mig sommar igen!

» we had something to die for.

lie to me.
i can't handle the truth.
so please, lie to me.



Vi hade ju träning ikväll, och fan vad skönt det är! Man känner sig ganska duktig som faktiskt har gjort något på en söndag. Söndagar brukar ju vara sånna här dagar som man inte orkar göra nånting på. Men det är faktiskt riktigt skönt att träna då.

Sen jag kom hem har jag bara legat i min säng och sett på film. Och ätit chips...Fy på mig! Jag som har tränat. Men det är ju helg, och då kan man äta onyttigheter. På veckorna ska jag vara nyttig och duktig. Önska mig lycka till!

Imorgon är det måndag. Måndagar suger. Måndagar borde inte få finnas. Förbjud måndagar. Vi har sju lektioner och det är typ tio minuter mellan alla lektioner? inte okej. Men det är bara att härda. BE A MAN!

Nu tänkte jag he på en ny film och bli lite trött så att jag kan sova. Men jag skriver imorgon!
Godnatt, sweet dreams! ♥



» we're going down.

Åh, nu är jag kär igen. Jag hade glömt hur snygg han är. Ryan Reynolds. Jag dör. Typ mina drömmars man!


Åh, bara kom och kyss mig!

» when you love someone, you do all the crazy things.

Jag har inte bloggat nåt på typ fyra dagar, men det är för att jag har inte orkat eller haft lust till det. Har varit helt slut. Jag har typ knappt sovit nåt och sånt, men jag ska försöka skriva oftare nu.

I fredags var ju jag och mina babes, Ronja och Kicki, i stan och såg på bio. Vi såg i rymden finns inga känslor och den va hur bra som helst! Ni måste se den om ni inte har gjort det.

Igår så blev det en ganska chill dag. Jag typ städade och chillade ett tag med Kicki och Emil på kvällen. Sen såg jag typ på film inatt. Jag förstår inte varför jag inte sov men.. Iaf, jag såg Eclipse, och saaaatan så bra film! Twilight är helt asm!

Ikväll ska jag träna. Kommer bli underbart skönt faktiskt. Så man får nånting gjort. Men nu ska jag se på en film och typ gråta. Ärligt, jag känner verkligen för det. Det är en sån dag idag.
Men jag skriver nog sen
Puss!

Where'd you go? I miss you so.

It's like it's been forever since you been gone.


» paint the silence.

Ikväll har jag städat och kollat på idol. Alltså helt ärligt, det var ju typ många som var bra? Dom brukar ju bara visa dom som är as dålig? Men jag taggar idol imorrn iaf, as bra ju!

Och jag hade tänkt träna imorgon, men jag fick inte eftersom att jag har varit sjuk. MORR! Men på söndag ska jag träna iaf. Nu hade jag tänkt läsa bloggar och sen sova, sweet dreams! Godnatt ♥

» sweet dreams babyboy.

some of them want to use you.
some of then want to be abused.


Nu sitter jag här på mitt rum, lyssnar på Marilyn Manson på högsta volym. Eller ja, så högt som man kan ha på en dator. Och jag funderar på om jag ska börja bära ut mina möbler. För nu har jag faktiskt ork till det så kanske ska passa på?

Och just det, jag fick hem ett paket från H&M idag, så jag sitter här med min nya tröja och mina nya ringar. Helt underbart vare! Sen kommer jag att få ett paket med tre tröjor och ett par byxor också. Jag taggar.



Men nu blire städa och sånt!
Pusss!

» se mig.

Nu är det dags för mitt mellanmål. Jag har fått för mig att jag ska bli hälsofreak så då måste jag äta mellanmål också. Sen blir det att fortsätta med franskan. Jag är en väldigt duktig elev!


Naturdiet mealbar och te. Underbart!

» escape the truth.

Nu ska jag dricka te och plugga franska, önska mig lycka till! Och här är skorna jag fick igår;

Jag älskar dom!

Men jag bloggar senare, pussss.

» i'm your lifeline.

Ursäkta inlägget igår, jag var trött och arg. Men nu är det en ny dag och jag är glad igen. Iaf gladare.

Men just nu sitter jag och dricker frukost och ser på Life of Ryan. Och ja, jag dricker faktiskt frukost. Jag dricker en sån här måltidsersättning. Jätte äcklig faktiskt. Man kan köpa den färdigblandad också, och då är den as god. Men nu blandade jag den själv och jag fick typ kväljningar av den. Inte ok.


Och Ryan Sheckler, han programmet handlar om, DAAAAAAAMN han är fett söt! Jag har aldrig tänkt på det, men han är helt asm! Om ni inte har sett honom, här är en bild;


Nu ska jag fortsätta och dreggla över honom (fan, det blev just paus..), men jag bloggar sen och då ska ni få se mina nya skor!
Puss!

» fuck me like you hate me.

Åh, jag blir så arg. Jag skulle kunna döda någon. Jag orkar inte mer, jag orkar inte vara så här arg.  VBSDIJKNVSDKLCNSKJ, skulle kunna våldta hela världen just nu. Nu ska jag gråta, gråta ut ilskan. Sen blir det sova. Ha en jävligt god natt allihopa.

» never let go.

du finns inte här och räddar mig längre.


Det blir ingen skola för mig imorgon heller, så jag sitter nu i soffan i min ensamhet och äter klämmacka och dricker te. Jag ska alldeles strax he på en film som jag ska se i min ensamhet. Allt jag gör ikväll/natt blir i min ensamhet. Vid sånna här tillfällen saknar man pojkvän. Och man saknar pojkvän ännu mer om man hade världens sötaste och mysigaste. But every song ends! Nu ska jag som sagt äta och se på film i min ensamhet. Om jag inte somnar så bloggar jag senare. Och om jag somnar, så godnatt! ♥

» celebrate life.

Idag blev det så att jag var hemma, för min hals is killing me! Ärligt, vem kom på halstabletter? DET HJÄLPER INTE!

Men nu så ligger jag framför tv;n, äter vattenmelon och gör kemi samtidigt som jag ibland kollar på One tree hill. Åh, livet suger. Jag har fett tråkigt. Och jag saknar mina babes. Kom hit!

Ikväll lär jag väl bara chilla, plugga lite franska och kanske gå ut och gå. Om jag orkar vara så duktig.
Men nu så ska jag se på tv.
Puss!


» i love you so much i hate you.

Idag har jag varit riktigt duktig! Jag har rensat garderoben, städat den (alltså vikt ihop kläderna), varit ute och gått, hjälpt mamma rensa och städa garderoben och hunnit vara med kicki ett tag. Så nu har jag gjort mig förtjänt av sömn!

Men innan jag kan sova måste jag läsa lite bloggar och säga godnatt åt folket på msn. Men nu säger jag godnatt till er iaf! Godnatt ♥



» i'm crazy in love.

Gud, vet ni hur mkt jag har drömt inatt? Helt sjukt! Och drömmarna var ju allt annat än normala. Det är fan kul att tänka på.. Men iaf, när jag vaknade gick jag ner, och då sa mamma att jag skulle följa henne på Häggströms, så jag gjorde det. Jag kom hem med två nya tröjor. Helt asm! Här är bilder på dom;


Och ursäkta dom suddiga bilderna, min kamera ville inte sammarbeta med mig idag. grr....

Men nu ska jag rensa min garderob tror jag. Jag känner för en gångs skull för att göra det så ska göra det innan lusten försvinner. Skriver senare!
Puss!

» falling slowly.

You are lying next to me and i can feel your heart beat.
The last thing i hear before I fall asleep is your deep breath.
And then i wake up.
It's just a dream.
A wonderfull dream.


Åh, min hals tar kål på mig! Ärligt, kan halsen ha humörsvängningar? För imorse gjorde det jätte ont, sen under dagen gick det över, och nu på kvällen så började det göra galet ont igen! What's happening!?

Men nu ska jag kolla alla bloggar en sista gång sen blir det att sova. Så vi hörs imorgon!
Godnatt! ♥



Åh, ge mig sommar igen. Kind of miss it.

» erosperos mår inte bra.

Nu blir det en sväng till Nordmaling. Vi ska hämta Jessica och Antonio som har varit i stan. Ska jag vara ärlig förstår jag inte varför jag ska följa med, men vad ska jag göra hemma? Eros ska ju med så jag har ingen att mysa med isåfall. Så nu far jag!
Puss!


» confession of a shopoholic.

Åh, ge mig oändligt med pengar. Jag vill shoppa! Lite terapi shopping skulle inte vara fel just nu..




















Dom här sakerna kan gärna bara få trolla in sig i min garderob. Men nu ska jag ner och hålla mina kära föräldrar sällskap. Vi hörs!
Puss!

» true love way.

"Du finns i varje andetag, i varje steg. Som himlen bär en evighet. Tiden den står stilla när vi rör vid varann.
Mitt hjärta brinner när kärlek vinner"




» it takes two but it used to take one.

Nu ska jag dra till kicki men jag skriver kanske senare om jag orkar.
Pusss! ♥


» hold me tight.

god damn you're beautiful.




Idag efter skolan drog jag till stan, träffade Rasmus ett tag och sen skulle han hem. Då ringde jag Anja och vi bara gled runt och gjorde inte så mkt. Eller jo, vi åt. SUBWAY<3
När jag sen kom hem så gick jag ut och gick och nu ligger jag i sängen och funderar verkligen på att sova. Är sjukt trött. Men först tänkte jag visa vad min mor har beställt åt mig;



Typ det. Men nu blire film och sova.
Pusss!