» i am a banana.

Dagen idag har gått ganska fort, fast den har varit ganska jobbig. Efter lunch hade vi so prov om andra världskriget, efter det hade jag franska och där hade vi läxa, och på sista lektionen gjorde jag och Tim muntliga nationella. Som vi förövrigt kickade ass på!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt med finaste Kicki. As skönt, för vi har ingenting att plugga till eller nåt så det kommer bli awesome!

Så här gick jag klädd idag iaf:


Jag kände för att vara lite somrig idag. Men det var väldigt irriterande, för ingen märkte att jag hade strumpbyxor på mig, så alla lärare ba: Men moa, fryser du inte!?
Jag svarade på den frågan säkert 8 gången idag...

» i'm feeling high.

Ikväll har jag och Kicki pluggat och sett en film, som faktiskt handlar om det vi har prov på imorgon. Men det är inte en tråkig typ dokumentär, utan en film. Som är en av dom absolut bästa filmerna jag har sett! Alltså jag dör. Och pojkarna i den, ÅÅÅÅÅÅH. Jag vill gifta mig med dom båda. Eller iaf ha lite närkontakt med dom. Båda två. Pearl Harbor heter filmen iaf. Ni som inte har sett den, se den nu! Pronto!



Och här är en bild på mina män!

Josh Hartnett


Ben Affleck


» nya planer smids.

Nu är det alldeles strax dags för mig att sovilova. Jag har gjort allt jag alltid gör innan jag går och lägger mig och ska nu lägga mig och titta på filmen ett tag till. Sen klockan 10 har jag och John dejt på facebook så att vi kan prata ett tag sen ska jag sova. Min huvusvärk tar kol på mig. Jag tror det kan vara migrän. Jag hoppas bara det är bättre imorgon för vi har estet och jag villvillvill dit!


Sov gott allihopa!
Godnatt! ♥

» falla fritt.

Den här filmen sitter jag och Kicki och ser nu:


Vi har kanske (ja, kanske) prov på Andra Världskriget på torsdag så vi ser på en film så vi inte behöver läsa så mycket. As skönt faktiskt.

» you make it real.

Den här stjärten kom nyss cyklande till mig! Glad blev jag!


.....dyng less va hon....

» let me love you.

Första dagen i skolan efter lovet. Och jag är redan less. Nu är det riktigt jävla jobbigt att gå i skolan. Det enda som gör så att man står ut är folket och vädret! Vädret är ju bara helt underbart!

Just nu ligger jag och halvser på O.C och läser bloggar. Och tänker på hur mycket jag vill shoppa! Helt galet! Jag vill köpa sommarkläder. Små, söta sommarkläder. Måste nog beställa lite kläder ikväll. Får se hur det blir med det.

Ikväll kommer även Ronja och Kicki till mig. Vi ska plugga lite so och bara mysa på! Supermys!


» angel-like.

Ikväll blir nog en mysig hemmakväll med mig själv. Mamma skulle köpa morötter, dipp och jordgubbar till mig. Tror jag ska se någon överdrivet romantiskt tjejfilm också och ligga och sakna min kära pojkvän som är i New York i två veckor. Lite dålig stil att lämna mig så länge..Men bara för att han är så söt kan jag förlåta honom för det!

Och jag måste bara säga att man blir så sjukt glad och får värsta livsglädje när man ser att solen lyser och att det börjar bli sommar! Vädret är awesome!

Måste bara visa er det gigantiska påskägget John gav mig innan han for, det är verkligen enormt! Det låg en lapp där i också som han hade skrivit åt mig!

Han vill få mig till en lite tjockis..:]

» have you ever done something you can't change.

Ensam hemma. En fredagkväll. Jag ligger och myser i Johns tröja och hoppas att han kommer hem snart. Jag saknar den lilla knubbsälen! Fast förhoppningsvis kommer Kicki hit och myser snart. Hon kanske tar med sig Emil också så det blir mys!

Tur är ju att jag har Cougar Town som håller mig lite upptagen. Funderar på att gå och mysa med perre också. Eros alltså, men jag kallar honom perre.


» not a day goes by that i don't think of you.

Goodmorning sunshines!

Idag går jag klädd såhär;

Fast med strumpbyxor såklart ;]

Idag efter skolan bär det iväg till stan. Jag ska till min johnieboy och mysa!
Ha en bra dag allihopa.
Puss!

» i can wait forever.

Nu är jag med mina bruuuds. Dom färgar håret och jag färgar det på dom. Eller jag färgade deras bruna hår och nu färgar Ronja Kickis blonda hår, sen blir det tvärtom. När vi är färdig med färgningen ska vi fika och kanske plugga lite. Men känner jag oss rätt blir det inget plugg, bara massa skratt och prat.

Nu ska jag gå och vara social igen, pussssssssss.