» I feel again

Godkväll mina kära vänner.
Fan vad gay hälsningsfras. Men nu måste den stå kvar eftersom jag har kommenterat den och tar jag bort den kommer denna sida att vara tom igen och det orkar jag inte.
 
När jag kom hem hade min familj övergett mig (eller inte hunnit komma hem än men det lät mer dramatiskt med övergett). Och jag märkte att man hinner sjukt mycket mer när man är ensam hemma. 
Ikväll har jag hunnit laga middag, sett på Grey's, tränat, bakat, övningskört(!!!) för första gången(!!!!!!!) och packat. Det enda jag inte hunnit med är att plugga, men man kan ju inte vara bäst på allt.
 
Imorgon är det fredag och jag kunde inte längta mer. Ska nämligen ha myskväll med Maria och Johan + att vi slutar tidigare än vanligt. God bless fridays!
Dock så har vi bad/livräddning imorgon på idrotten och det känns ju inte så taggande. Men det måste alltid finnas något negativt med dagarna, annars är det något allvarligt fel.
 
Idag hade iallafall muntliga nationella i engelska, och jag tror att jag och Josef nailed it! Känns verkligen som att det gick as bra! Men bara därför gick det säkert as dåligt.. Fast det är otroligt skönt att ha gjort bort det!
 
Det här blev ett väldigt långt inlägg med mycket text, som säkert ingen kommer läsa ändå (KOMMENTERA ETT <3 OM DU LÄSTE HELA TEXTEN SÅ LÄNKAR JAG DIN BLOGG♥♥♥) 
Nu ska jag iaf sova. Godnatt ni alla!
 
Myste en massa med dessa flickor igårkväll/natt. Underbara ni!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo