» It burns in my blood

Hej!
 
Herregud vad jag känner mig sprallig och full av energi ikväll (till skillnad från imorse när jag bara ville dö). Har bakat chokladbollar till mammsen som hon ska ha med sig till jobbet imorgon, monterat ihop en träningsmaskin, ska städa mitt rum nu och sedan ut och gå!
Älskar när man är på sånt här humör!
 
Så tyvärr har jag ingen tid att spilla på att sitta här, c ya!
 
Typ såhär känner jag mig just nu!

» Nobody else can take me higher

Hej!
 
Det blev en dag hemma för mig. Vaknade med världens magont, kunde varken sitta eller stå upp. Sen efter ca 2 timmar gick det över så det var ju nice. Men innan det trodde jag fan att döden var nära.
Men som tur var så överlevde jag.
 
Nu ligger jag i soffan och gör några NK uppgifter som vi egentligen skulle göra på lektionstid. Men det går väl sådär, quizkampen och internet i övrigt är mycket roligare..

Ligger även och kollar på massa bilder från i somras och gaaaaaah, vad jag vill ha värme och sol!
Men nu ska jag fortsätta att försöka plugga!
 
 
 
 
 
 
 
 

» He ain't no nice guy after all

Hej!
 
Dagen har varit konstig. Vaknade as förbannad, var arg tills första lektionen tog slut och var glad hela dagen. Tills jag kom hem. Och nu är jag bara seg och trött.
Känner att jag har lite humörsvängningar. Förlåt kära föräldrar!
 
Nu håller jag iaf på att städa lite på mitt rum och om några minuter beger jag mig till Nordmaling för att simma. Kändes väldigt skönt att få rensa tankarna lite.
Så nu måste jag skynda mig att packa!
 

» Sparsamma svar håller hungern vid liv

Hola!
 
Måste börja med att säga att min helg har varit kung, tack till alla inblandade!
Vi var ledig på fredagen så på torsdag begav jag mig till Skellefteå till Jessica och myste med henne. Fredag for vi hem till päronen och såg på film och åt slisk hela kvällen, sjukt underbart!
Lördagen spenderades i stan hemma hos Viggo och på kvällen drog vi på verket och partade all night long, bokstavligt talat. Min underbara vän Ronja gjorde mig även sällskap!
Söndag var en väldigt händelselös dag, låg i soffan, såg film och åt. Men förbannat trevligt har jag haft det!
 
Och nu är måndagen bortgjord. Jag tycker att dagarna går så sjuuukt fort. Men jag klagar inte, det blir bara närmare till sommaren!
 
Nu ligger jag i sängen och målar mina naglar. Ska väl försöka sova alldeles strax. Men jag tänkte bjuda på några bilder från helgen!
 
Gulligaste paret som finns! Jag tyck om er!

» I'm good, I'm gone

Godmorgon!
 
Sitter just nu på skolan, dricker kaffe och väntar på att min första lektion ska börja. Slutar 15.40 idag så det känns lite drygt, men det löser sig nog också!
Kvällen kommer iaf att bestå av lite städning och en jävla massa sömn hade jag tänkt mig. Har knappt sovit något på en vecka så jag känner mig lite sliten.
 
Nu tänker jag kolla ifall jag hittar några roliga kläder att beställa hem så man blir på lite bra humör!
Ciao!
 
Jag saknar dig min allra finaste!

» I sleep in the middle of the bed

Hej!
 
Hoppas att alla har en bättre kväll än vad jag har. Jag har två inlämningsuppgifter som ska vara klar senast ikväll klockan 23.59.
Jag försöker verkligen att göra dom men efter helgens festligheter så verkar inte min hjärna vilja sammarbeta. Men det är väl ingen annans fel än mitt.
 
Men förövrigt så har jag haft en väldigt trevlig och chill helg. Fredagen spenderades med John och en jävla massa avsnitt av Vänner. As härligt!
På lördagen drog vi upp på Mariehem och hem till Viggo. Vi skulle bara stanna och dricka en kopp kaffe och det slutade med att vi spenderade hela dagen, kvällen och natten där.
Vi hade en liten Hattfest och gjorde allt från sällskapsspel till striptease och heta diskussioner. Men trevligt var det!
 
Nu ska jag stänga av internet och skärpa till mig och bara tokskriva!
Pusss!
 
Två ganska kassa bilder men ändå!

» I'm breathing in the chemicals

Helluuu!
 
Sista dagen på lovet och det känns väl sådär. Förra veckan var jag as taggad på att skolan skulle börja men nu är jag lite mer osäker.
Men det ska självklart bli uuuunderbart att träffa klassen igen!
Kan dock inte berätta så mycket om mitt lov, har inte gjort så mycket. Spelade Laserdome med några fina vänner, firade nyår som alla andra, firade jul som alla andra och sen bara tagit det väldans lungt.
Men jag tror att det var bra att få vila för en gångs skull.
 
Antar att typ ingen läser min blogg längre eftersom jag aldrig skriver men ni nära vänner får gärna påminna mig om att blogga för jag vill göra det! Glömmer alltid bort det konstigt nog.
 
Men nu ska jag ta tag i lite plugg som jag sket i att göra innan lovet, awesome sista kväll på lovet!
Pusss!