» VALBORG.

Nu sitter vi hemma hos Kicki bror och har nyss ätit och lyssnar på hög musik. Taggandet är på gång!
Kvällen kommer bli aweomse!

Skriver när jag har tid. puss!

» it's just pain and no love.

Nu har jag kommit hem från ett barnkalas. Det va ganska trevligt ändå. Jag badade. Halvt. Doppade dock inte ansiktet, för jag orkade inte sminka mig igen sen, så jag tvättade bara håret. Sen åt vi korv och tårta. Typiskt barnkalas.

Och jag är sjukt trött. Jag förstår inte varför. Jag vaknade kvart i ett i morse. Fast jag blev inte ensam förrän vid 3 inatt så jag sov ändå bara i typ 10 timmar. Men jag är awesome ändå!

Ikväll vet jag inte vad det blir. Antingen grillning med folk (as usual) eller bara chill med kicki. Är lika taggad på båda, så kicki får vara chefen ikväll. Blir suuuuuuper.

Nu ska jag skriva lite.
Puss!

» it's not the same without you.

Nu är praoveckan slut, och tro det eller ej, jag kommer typ sakna det! För barnen jag va med är så sjuukt söta. Dom plockade typ blommor och sånt åt mig idag, bara sweet!

Men iaf, efter att jag, Kicki och Mamma hade slutat så for vi till stan och Mamma skjutsade förbi mig och Kicki till emmebemme(babe). Emil lagade mat åt oss och vi bakade även kladdkaka. Tyvärr så hann jag inte smaka på kladdkakan innan jag for hem, men det får vi ta nån annan gång. Vi kan ju alltid baka en ny på valborg, right?

Nej, men sen när jag och mamma kom till Nordmaling så träffade jag två små pojkar på statoil, Alex och Ludde. Och sen for jag hem och har bara chillat sen dess. Nu snart så får jag besök. Blir trevligttrevligt!

Nu håller jag på att koka kaffe så att jag inte ska somna. Och påtal om kaffe. Igår kväll så drack jag väl ungefär 7 koppar kaffe inann jag gick och la mig och det är nog det dummaste jag gjort på länge. Jag låg och stirrade i taket och bara hade allmänt damp i två timmar till klockan 2 ungefär. Sen satte jag mig i hörnet på sängen och lutade mig mot väggen. Det slutade med att jag somnade så vid tre kanske. Så inte okej. Känns lite konstigt att vakna sittandes men..

Nej, men nu äre dags för kaffe.
Puss! ♥

» nu är sommaren här.

Har nyss kommit hem från grillning med brudsn. Lika trevligt som vanligt. Ni är sjukt bra! ♥
Vi har bara suttit och pratat och mysat på. Planerat valborg lite grann. Kommer bli awesome!

Nu sitter jag och äter chokladbollar. Känns inte riktigt okej eftersom det snart är sommar och då gäller att ha the hottest body ever! Men det kommer fixas, va bara lugn. Och nu när vi pratar om snygga kroppar, så kom jag på att jag ska till sjukgymnasten imorrn. Kommer bli träningsverk som vanligt, men det får man ta.

Och nu måste jag gå och duscha, för jag luktar äcklig grillrök. Så inte okej. Måste även tvätta jackan, bara jobbigt.

Men nej, nu kallar duschen!
Puss!

» btw,

Och just det, helt onödigt vetande, men jag har fastnat på en låt och jag sjunger meningen hela tiden.

"to many dicks on the dancefloor, TO MANY DICKS"

Verklingen hela tiden. Sjukt störande.

» kloakråtta.

HURRA,HURRA. HURRA,HURRA, DET ÄR ANJAS STORA DAG IDAG.
Ohyes, hon fyller ju 18. Galet hur fort tiden går. Minns ju när hon kröp omkring på golvet.... Nej, nu skojar jag bara. Men grattis iaf!

Ikväll har jag även beställt lite kläder från nelly. Jag kan lägga in bilder så att ni får se;

Ja, typ det. Nån av dom där lär väl mest troligen bli min examens klänning. Men jag säger till när jag har fått dom vilken det blir. Blir nog om 2-3 dagar kanske.

Men nu tror jag att jag ska ut och gå eller nånting.
Puss!

» i'm thinking of you.

Första dagen på praoen idag. Veckan kommer att bli vääääldigt lång. Måste kliva upp en halvtimme tidigare typ. Okej, låter inte som så mkt, men för mig äre det! Så inte okej.

Ikväll blire bak, för att Anja fyller 18 imorrn! Så kom ihåg att säga grattis till henne! Hennes blogg hittar ni här.



19 april. ett och ett halvt år.
I still miss u.

Nej, nu ska jag laga lite mat.
Pussbah!

» gossip girl.

Helgen har varit awesome som jag sa att den skulle bli. I fredags blev det ju bastu med tjejerna, sen på kvällen eldade vi bara lite och sånt. Och igår vare ju grillning med massa folk. Tillslut vare väl ungefär 25 st där, sen for några och ja, men det va trevligt.

Jag for hem igår vid 20 i 12 och då bjöd jag in två pojkar, Samuel och Malle på fika. Sen chillade vi bara på mitt rum ett tag och typ lyssnade musik. Bara myspys.

Idag har jag inte gjort nånting och nu blire film med jessica.
Hare bäst!
Puss!

» every night i miss you.

Det känns verkligen inte som fredag idag, helt ärligt. Fast det är ändå sjukt skönt. Och helgen kommer bli awesome!
Ikväll blire bastu med mina girls, Ronja och Kicki och imorrn blire grillning med massa folk. Ibland älskar jag livet!

Jag och Kicki har ett stort problem. Vi har prao nästa vecka och vi har inte praoplats. Det är så inte okej. Men vi hittar nog nån plats i helgen. Hoppas vi.

Men nu ska jag läsa bloggar.
Puss!

» fyfan.

Jag har insett att min senaste kyss: betydde slutet.
Jag pratar: mktmkt!
Jag avskyr när folk: pratar med mig när jag är irriterad
Min bästa vän är: min girls!
Min första vän heter: Caaaaris!
Kärlek är: falskt?
När jag borstar tänderna: så står jag på ett ben.
När jag lagar mat: blir jag sjukt stressad!
Jag tänder på: händer, muskler

Jag är rädd för: spindlar.
Den värsta känslan är: när man blir såååårad.
Den bästa känslan är: när allt känns så sjukt lätt!
Jag är bäst på: allt?
Jag är sämst på: be om förlåtelse.
Om jag va ett djur skulle jag vara: kanin!
Min mobiltelefon är: svart?
När jag vaknar på morgonen: snoozar jag
Just nu tänker jag på att: sova bort min irritation.
Bebisar är: sjukt gulliga!

» good morning.

Ja, jag suger på att uppdatera. Men det är ju bara vissa dagar? Jag brukar skriva varje dag!

Men iaf, ni måste hjälpa mig. Jag har sett två klänningar som jag skulle tänka mig som min examens klänning. Fast jag är fortfarande inte helt säker på att det ens blir nån av dom, men det är förslag iaf. Jag ska beställa hem båda, men ni måste bara säga vilken ni tycker, okej? Så här kommer bilder på dom;



Så kommentera vad ni tycker!

Nu blire att ringa john blund!
Puss!

» -

lev mitt liv någon, för jag orkar inte.

» life is life.

Igår fyllde ju Kicki år och vi drog och grillade på kvällen. Alltid lika trevligt. Sen efteråt for vi hem till Kicki och åt tårta och sånt. Bara gott. Förutom att vi failade lite när vi gjorde den. Men det behöver vi inte låtsas om.

Idag har jag bara mysat med Emil och Kicki. Dom är sjukt underbart söta.

Ikväll blire att ta ett bad och bara tare lugnt. För imorgon äre skola igen. Det känns galet att det redan är slut på lovet. Känns som att man inte har hunnit med nååågonting. Fast om man räknar efter, så går vi bara ungefär 5 veckor till i skolan. Totally awesome!

Men nu blire oc!
Pussbah!

» sexy back.

Idag fyller kicki år så, GRATTIS! Nog för att jag har sagt det typ 3 gånger redan, men ändå. Nu sitter jag och kollar igenom hennes bilder medans hon plattar håret. Sen ska vi baka tårta och sånt. Blir kulkul!

Ikväll blire typ grillning igen med folk. Så ba att komma!

Men nu ska jag fortsätta kolla bilder!
Puss!




åh, sommar 09. bara underbart. ge mig den igen.
faaaast, kolla mitt hår! bara pinsamt. fast ärligt så ser det mer orange ut än vad det va.
hoppas jag.

» everything'll be alright.

Igår så blev det grillning och bara mys med massa folk. Alex, Cara, Jennifer, Sebbe, Malle och Tim kom och grillade med mig och Kicki. Sen for Malle, Sebbe och Jennifer hem vid halv 11 och då for resten av oss hem till mig och fikade. Sen satt vi bara och chillade lite på mitt rum. Och alex va galet snygg som tjej!

Ikväll ska jag kanske sova hos Cara så då blire väl ut antar jag. Blir trevligt. Sover jag inte hos henne vet jag inte vad jag ska göra ikväll, men det löser sig nog.

Nu står hon i duschen så jag ska läsa lite bloggar. Men vi hörs!
Puss! ♥

» put your ass up.

Bloggade inget i tisdags så jag tänkte göra eran dag och blogga nu istället.

Men i tisdags så for jag, Kicki och Anja till stan och went wild i butikerna. Nej, men vi shoppade lite iaf. Jag köpte 2 par shorts, en tröja/tunika, en skjorta, 2 halsdukar och en eyeliner. Vi satt också och bara chillade på apberget och  sånt. Ytterst trevligt! Sen kom Emil och hans kompisar, Peter och Simon, och då gick vi på Wayne's Coffie och drack kaffe. Fast eftersom Kicki inte är vuxen nog än drack hon varm choklad. Men hon är söt! Sen for Simon och Emil och då satt jag, Kicki och Peter kvar ett tag sen gick vi och kollade på lite kläder. Men bara en stund senare kom Kickis mamma och skulle hämta oss och Peter hade träning. Så då for vi och bowlade med henner familj. Bara kul!

Idag har jag kollat tapeter och jag har bestämt vilka också. Ni kan få bilder när jag har satt upp dom och sånt. Sen gick jag och Anja till Muntlins och lyssnade när Jessica och Johanna sjöng. Och självklart bjöds det på fika också! Sen ikväll for jag och Kicki och grillade. Sen ringde vi dit Malle och Sebbe och då kom dom och gjorde oss sällskap. Ni är söta ni!

Nu ligger jag i min säng och funderar på att he på en film och sova. Tänkte kliva upp i tid imorrn och börja ta ut saker ur mitt rum och sånt. Men vi får se hur det blir med det. Jämt när jag säger att jag ska göra nåt så blir det aldrig så. Därför borde jag inte säga att jag ska göra nånting alls.

Men nej, nu blire Twilight och sova. Tänkte drömma lite om Robert Pattinson medans jag ändå håller på också! Men vi hörs!
Puss! ♥

» broken.

Ikväll ska jag vara med Kicki. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men mest troligen något roligt. Och imorrn äre planerat stan. Så det blir fett nice. Men ni kan få kvällens outfit;



Men nu ska jag äta.
Puss!

» shake it.

Ikväll har jag hunnit med att fara en sväng till nordmaling, ätit glass, blivit hög på kaffe och sett film. Mycket trevligt har det varit. Och nu ska jag se på en film och vänta tills jag somnar.
Så vi hörs imorgon!
PUSS!


» i really miss you.

Jag sov till klockan 1 idag. Förstår inte riktigt hur jag klarade det, för jag somnade typ 12 igår? Kanske för att Emil kom och väckte oss igår kl 10. Så inte okej.

Men idag har jag bara sett film typ och nyss duschat. För ikväll blire väl att bara chilla med Kicki och Emil igen. Dom är så söta! Men nu ska jag gå och torka håret och fixa mig lite.
Puss! ♥


you are my little angel.

» have a beatiful life.

we say goodbye, but never let go.



» darling, i wish you were here.

Kvällen har tillbringats med Kicki och det kommer även natten. Vi har varit ute och grillat sen for vi hem till mig och här är vi nu. Vi ska bara fixa håret lite sen fara hem till henne typ. Får se vad som händer då, mest troligen nåt trevligt.

Imorgon på morgonen kommer Emil så då ska jag väl mest troligen bara chilla med dom ett tag och sen hem. Vet inte vad som händer på kvällen men det får jag se då.

Nu ska jag fixa håret.
Puss! ♥

» trying to forget.

Igår va jag hos Rasmus så jag kunde inte skriva nåt.
Men nu är jag iaf hemma och har duschat och sånt. Nu väntar jag på mat och på släktingar från Stockholm.

Ikväll hoppas jag på att det blir Kicki. Behöver verkligen det. Tänka på något annat ett tag.
Men nu ska jag måla naglarna.
Puss!