» NDL.

JAJAJA, JAG BEHÖVER SMISK. För att jag inte bloggar. Men det är bara för att....jag har ingen bra bortförklaring faktiskt, men ändå. Fy skäms på mig.

Imorgon så ska jag till stan och köpa några saker sen gå på bio med Rasmus. Blir säkert trevligt hoppas jag. Sen så ska jag verkligen försöka få med honom och äta på Eurasia, men jag lär ju inte lyckas. Men vi ska iaf se Shutter Island. Och Leonardo Dicaprio(stavning?) är med i den. Han är gaaaaalet snygg. Fast han är snyggare som ung, typ när han va med i Titanic. OMGOMGOMG, ÄT MIG.


Ikväll har jag suttit med hk;n och det har faktiskt gått rätt bra. Jag har skrivit typ 2 sidor fast jag har inte ens gjort typ hälften av uppgifterna. Så det lär nog bli ganska många sidor. Fast jag måste typ göra det i helgen för det ska vara färdigt på tisdag. Jag skulle verkligen ha börjat tidigare.

Nu ska jag gå och prata med Anja lite tror jag.
Puss!

» COLORS OF THE RAINBOW.

Nu ska jag snart fara till simhallen och inviga min nya mp3. Kommer bli hur skönt som helst att simma nu. Hoppas jag iaf.

Igår så for iaf jag, Ronja och Max till Kicki och Emil. Det va bara mysigt. Och kicki, jag älskar dig mest syster!



do you care, about all the little things or anyting at all?


Nu har jag inte tid att skriva mer.
Puss!

» CRACK WHORE.

Igår vare ju fredag och jag skrev inget för jag hade annat för mig. Så jag kanske ska berätta vad jag gjorde. Först så kom Sebbe och Max till mig med skoter. Och dom sa inte till att dom skulle komma så jag låg ju typ och sov när dom kom. Men Max ville tydligen överraska fast det gick inte så bra för Eros skällde hur mkt som helst, men ja.

Sen så for vi till Ronja och då skulle vi ut och grilla. Fast det va så sjukt kallt så när vi hade kommit till grillplatsen så sa vi att vi skulle basta istället. Då for vi hem till mig och hämtade saker och sen hem till Ronja för att basta. Fast jag och Ronja sög på att göra upp eld så det gick inte det heller. Sen skulle det ta för lång tid att få bastun varm så då bastade vi inte heller. Det slutade med att vi bara va hemma hos mig och såg på film. Fast det va ju mysigt det med.

Och ikväll har jag typ ingenting att göra. Men jag får väl se vad jag gör. Skriver väl senare.
Pussbah! ♥


» ANGEL OF DEATH.

Idag efter skolan så simtränade jag och kicki och vi är suuper sexiga i baddräkt och badmössa kan jag lova! Och nu när jag än pratar om simning så kan jag berätta att jag har fått en undervattens mp3 idag. Asså man har den så man kan lyssna på musik  när man tränar. Bara underbart. Fast det är as komplicerat att lägga in låtar. Jag har fortfarande inte lyckas lista ut det. Jag är så oteknisk som man kan bli.

Men ikväll så blire nog kicki och vi ska göra so. Vi har en inlämningsuppgift som ska vara inne imorrn så det kan bli lite stressigt men det går nog bra. Sen vi halv 10 så kommer Rasmus.

Nu ska jag äta.
Puss! ♥

» MFSO.

Kvällen igår va fett skönt, och jag avgudar folket. Bara mysigt! Och Ellen va där också, visste inte att hon skulle dit när jag skrev inlägget :]

Men idag så har jag och kicki varit och grillat och kört skoter och sånt. Och vi suger på att göra upp eld. Eller egentligen suger hon, för det va hon som gjorde det. Fast jag kan typ knappt tända en tändsticka så jag ska inte säga nåt. Och älskling, jag skojar bara, du är bäääääst på att göra upp eld! ♥

Ikväll ska jag äta semla ♥!

Men nu ska jag gå och färga håret.
Puss!

» FDMI.

Ni kan förresten få se allt jag använder när jag målar naglarna. Det tar gaaaaanska lång tid kan jag lova.


» SHE LIKES TO PARTY.

Åh, älska taggande musik. Man blir sjukt glad och bara, ja, ni fattar.
Så nu försöker jag tagga till typ filmkväll ikväll. Dom jag vet ska dit är typ jocke, sebbe, max, simon, ronja, kicki, jennifer och jag. Ingen aning om det blir fler. Men det blir nog kul.

Och vi är lediga imorrn! Så sjukt skönt. Då ska jag sooooooova ut. Fast sen blir det inte så lungt och skönt längre, för jag måste göra so. Fast det kommer gå ganska fort så.

Ja, och nyss så rakade jag benen, sen smörjde jag in benen och då efter ett tag började det svida hur mkt som helst, och då hade jag typ världens utslag!? Det gör hur ont som helst! Ni kan få se en bild på det;

Okej, det kanske inte ser så ont ut, men det svider som faaaaaan! Och ja, jag failade lite och skar mig.... :]


Nu ska jag fortsätta måla naglarna!
Puss!

» I WANNA KNOW.

Idag är det alla ♥ dag ju! Vad ska alla göra? Jag ska nog bara mysa med Rasmus iaf. Blir awesome.
Åhja, vet ni vad jag kom på igår? Vi är ledig tisdag. Helt underbart! Då kan man sooooova! Fett skönt.
Men jag har inte så mkt att berätta så vi hörs väl!
Puss!

» IMFDKSO.

Nu ligger jag och läser bloggar medans Rasmus spelar fifa. Det va ganska skönt ute idag faktiskt, förutom att fötterna blev as kalla. Fast nu när vi kom hem la vi oss under täcket och sov lite. Eller jag sov lite, så nu är jag rätt varm iaf.
Och jag håller på att dö! Jag ska inte äta godis förrän sommarlovet, och jag är så sjukt sugen så det finns inte! Äre ingen som kan hjälpa mig att få bort sötsuget? Typ nåt tips?
Gash, nu ska jag fortsätta läsa bloggar.
Puss! ♥

» KMFOD.

Shasha, nu äre så att jag och Rasmus snart ska ut med hans familjer och äta mat och sånt. Bara mysigt kan jag lova. Så jag kan inte skriva så mkt, men tänkte bara ge er en liten uppdate.
Men nu måste jag fortsätta klä på mig.
Puss!

» SJO.

Igår skrev jag inget för jag va inte hemma förrän typ 10 på kvällen och då pallade jag inte, så tro inte att jag struntar i er!

Idag har det typ varit en fett skön dag. Förutom gympan. Just det, nu när jag säger det så måste jag bara få klaga över en sak. Vi spelar handboll på gympan, men jag skulle fan inte kalla det för handboll. Ingen står på rätt position och man springer bara fram och tillbaka hela tiden. Det är inte kul alls, utan bara irriterande. Så, nu har jag avreagerat mig lite.

Ikväll blire nog syster kicki, och vi ska äta varmamackor har vi bestämt. Det är våran nya sak istället för kladdkaka. Bra va? ;]

Och nu sitter Ronja hos frisören och ska färga blont igen! Det kommer bli sjuuuuukt snyggt! ♥

Nej, men nu ska jag se gossip girl.
Puss!

» RTO.

Ibland älskar jag livet. Jag har egentligen ingenting att vara speciellt glad över, men jag är bara glad. Helt sjukt. Jag har pratat helat iden sen jag kom hem, typ 50 minuter sen. Bara kul.

Ikväll så ska jag leka med kicki. Eller leka och leka, vi ska plugga. Och äta varma mackor. Muuuumma! Det gjorde vi igår också, och mackorna va hur stora som helst! Fast det är så vi gillar dom.

Nu har jag inte tid att skriva mer, för one tree hill kallar!
Puss!

» FIGHT FOR YOUR RIGHT.

Nu sitter jag hemma och pluggar, för jag mådde inge bra så jag åkte hem.
Men det är akon på högsta volym, oboy och macka. Perfekt för att plugga. Ni minns att jag skrev vad jag hade att göra dom närmaste veckorna? Lägg till so uppsats typ och hk inlämnings uppgift. Är ni inte lite avundsjuka på mitt liv allihopa?

Så nu räknar jag lite matte och sånt. Kan alltså inte skriva så mkt, men kanske skriver senare!
Hare bäst!


omg, typ 2008.

» DJSI.

Fy skäms på mig, jag har inte uppdaterat på hela helgen. Inte okej. Men på helgerna är det inte så mkt tid att skriva. Men jag ska försöka bättre mig!

Jag kan berätta lite om min helg;
Fredag: Jag va med Rasmus, och vi typ sov? Så roliga ungdomar är vi.
Lördag: Det va 30-års fest så vi for dit.
Söndag: Jag och kicki delade ut medaljer på en simtävling, och Rasmus va också där ett tag.

Dom närmaste veckorna kommer bestå av tons av läxa. Ni kan få höra allt i ordning;
1. So redovisning nån gång i veckan typ.
2. Fysik prov
3. Engelska oförberett
4. Matte prov, en del
5. Omprov i Fysik
6. Matte prov, andra och tredje del
7. Engelska prov
Sen mest troligen massa läxa i franska och sånt. Sen har vi en redovisning i svenska som ska vara färdig nån gång snart. Please, kill me.

Nu ska jag torka håret.
Puss!

» FYSIK.

"En likformig rörelse är en rörelse som sker blablabla" FYSIK ÄR INTE MIN VÄN JUST NU. Vi ska läsa 37 sidor och kunna dom till onsdag nästa vecka. Inte okej. Sen har jag ett omprov i fysik som jag också måste plugga till. Gud måste hata mig.

Men jag kan ju glädja mig med att jag kommer få tillbringa min helg med Rasmus. Kommer bli awesome!

Men nej, fysiken kallar.
Hare bra!


» NCDKJ.

Idag så ställde jag klockan på halv 10, men jag vaknade inte ens då, så min syster väckte mig genom att dammsuga klockan typ halv 1. Inte okej. Jag kommer inte kunna sova inatt, och då inte kunna gå upp till skolan imorrn heller.

Idag har jag städat rummet iaf. Och tagit ut min garderob. Det blev rätt bra iaf, och nu vill jag bara ha min nya säng. Kommer bli sjukt skönt.
Nåt som inte kommer vara så skönt, är kvällen. Jag har två fysikprov nästa vecka, och mest troligen missat hur mkt som helst i matten, så det blir matte och fysik ikväll. So much fun, not.

Nu, Gossip Girl kallar!
Ha det bra!

» TOP 10.

Nu tänkte jag ge er nåt att dreggla över tjejer. Jag ska lista dom 10 hetaste som typ finns. Fast Rasmus, you know you're my number 1!

1. Robert Buckley.


2. Sean Faris.


3. Mathias Degerström.


4. Robbie Amell.


5. Chace Crawford.


6. Drew Seeley.


7. Cam Gigandet.


8. Chad Michael Murray.


9. James Lafferty.


10. Josh Hartnett.


Ganska nice va? Nej, helt underbart! ♥

» SHOW ME SOME MOVES.

Nu sitter jag och typ lider av en sjukdom som heter "överskottsenergi". Ingen sjukdom, jag vet. Men nästan för mig, för jag har allvarligt damp då.

Så jag sitter och sjunger och dansar till Johan Palm - Emma-Lee. Ända bra låten han gjort typ ;d

Men nu måste jag fortsätta dansa och sjunga.
Puss!

» ALL NIGHT LONG BBY.

Det suger att vara sjuk. Man vaknar sent och man gör ingenting. Man känner sig inte ens längre som en människa. Men imorgon blire skola. Och det känns faktiskt skönt. För jag slipper gympan också, eftersom att jag har varit sjuk. Ganska awesome.

Men nu sitter jag och ser på Gossip Girl och pratar med kicki på msn. Jag har saknat den tjejen kan jag lova!

Nu tror jag att jag ska gå och plocka ur diskmaskinen och sånt.
Hare bäst!


» WHO AM I? THAT'S A SECRET I NEVER TELL.

Åh, kärlek till Gossip Girl ♥
Jag har sett typ 10 avsnitt idag, och mer ska det bli. Natten är lång.
Så nu ser jag gossip girl och väntar på att Rasmus ska ringa.
Tänkte bara ge er en liten snabb uppdate om mitt super intressanta liv.

Skriver kanske sen om ni har tur!
Puss!


» BTW.

En låt som jag upptäckte typ inatt att den är sjukt bra, är Lady Gaga - Paparazzi.
Jag har aldrig riktigt lyssnat på den, men den är as skön. För er som inte hört den så lägger jag in låten;

» MSAI.

Jag är hemma även idag, och även imorrn också. Men på torsdag äre dags att kliva upp tidigt och gå tillbaka till skolan. Känns väldigt jobbigt, men ändå skönt på nåt sätt. Då har man nånting att göra istället för att bara sova.

Dagen idag ska jag ägna åt gossip girl. Helt underbar tv-serie. Det är verkligen sjukt bra. Fast nu först ska jag ta ett bad tror jag och fräscha på mig lite. Bara för att man är sjuk så behöver man ju inte gå runt och vara äcklig, right?

Så nu lämnar jag er och går och badar.
Hare bäst!




typ aaaaaas längesen. men jag älskar dig syster! ♥

» BESTÄLLT.

Ikväll har jag och mamma beställt lite saker från internet, och det här är vad jag beställde;


Det va typ allt tror jag.
Och jag har kommit fram till anledningen till varför jag älskar och är beroende av kläder.
Vill ni höra? Självklart vill ni.
När jag var liten, asså typ 0-3 år, så hade jag alltid matchande kläder. Alltså jag menar, om jag hade rosa kläder, då kunde jag inte ha typ röda sockar, utan det va tvungen att vara rosa sockar. Och det är min mammas fel. Så jag skyller än en gång på min kära mamma. Visst är det underbart att ha någon att skylla saker på?
Thanks mami! ♥

Nu blire nog lite gossip girl innan jag sover!
Puss!

» THIS IS IT, CAN YOU HEAR ME.

Jag önskar att man bara kunde typ ta bort halsen tills det onda har gått över, för det är inte alls skönt att ha ont i halsen. Men det går nog över snart. Fast ska jag vara ärlig så har jag hellre ont i halsen än att vara snuvig. Snuvig är mktmktmkt värre. Jag skulle hellre typ ha magsjuka eller nåt.

Så det blev ingen skola för mig idag. Jag sov till halv 1, underbart skönt! Sen har jag bara legat och sett på film typ. Fast det blir lite långtråkigt tillslut faktiskt. Det blir ingen skola imorrn heller, men kanske på onsdag. Så vi får väl hoppas på det bästa.

Har inte så mkt mer att skriva nu, skriver kanske senare.
Pusshej!



ibland saknar jag mitt blonda hår. ♥