» after tonight you will adore me again.

Nu ligger jag i sängen, som jag förövrigt gjort hela dagen. Jag fick kämpa mig upp för att kunna gå ner och äta. Behöver jag berätta hur äcklig och fet jag känner mig idag? Nej, bra.

Imorgon ska jag iaf kliva upp tidigt och gå och ut gå. Sen ska jag till stan. Känner att jag kan inte ha en hemma dag till. Kommer att ruttna bort i sängen. Så inte okej.

Nu blir det film och sova. Pussss!

Förresten, vad tycker ni om min nya header?

» i will never forget your healing hands.

Godmorgon! Eller vad man nu säger. Gårdagen var riktigt lyckad. Jag och Kicki for till stan efter skolan och bara chillade tills vi mötte upp Edvin. Då gick vi och åt och sedan gick vi på bio. Vi såg ju Saw 7 i 3D och den var fett bra! Den var dock inte lika läskig som jag trodde, men riktigt bra iaf.

Idag fyller Edvin år, grattis lilldu! Så jag ska mest troligen dit ikväll. Vad vi hittar på får jag väl se. Så jag har nyss sminkat mig och nu ska jag bara platta håret sen är jag färdig.

Men jag skriver nog senare eller imorgon. Pussss!


» you're on my mind love.

Nu har jag nyss duschat och nu är kickibabe och duschar. Hon ska sova hos mig inatt. Kommer bli mysmys!
Nu fösöker jag plugga på min andra läxa, nämligen franskan. Och hur går det? Inte bra alls. Har inte ens hunnit öppna boken. Skärpning nu!


» back to the crib.

Dagen idag har gått sjukt fort! Det är bara två skoldagar kvar och sen är det lov!? Hur sjukt är inte det? Fast det kommer bli fett skönt.
Idag har det faktiskt varit riktigt roligt. På esteten så kom det någon kille som hette Marcus och lärde oss att dansa. Idag dansade vi House och det ska vi göra nästa gång vi har estet också. Sedan ska vi ha Modern Dans två onsdagar också. Och gud, han är feeeett sexig när han dansar. Jag kan typ inte koncentrera mig på att dansa när jag ser honom dansa. GRRR.

Nu är jag iaf med kicki, fast det har jag varit sen vi slutade skolan men ändå. Vi har fikat, pluggat och har nu börjat laga mat. Vi ska äta kycklingfilé och klyftpotatatis och ha en romantisk middag för två! Sen blir det ännu mera plugg. Jag har SO prov, NO prov och franska glosor tills imorrn. Kill me?

Men nu ska jag läsa lite bloggar sen fortsätta plugga, pusss.





» jag har saknat att ringa ibland.

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt.
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.
Det är dags att lägga på men att stanna känns rätt.
Och jag vill ha dig nu som jag hade dig fötut.
Jag sitter och lyssnar på underbara Lars Winnerbäck och tänker på livet. Han är typ min gud. Alla hans texter är så sjukt ärliga och underbara. Love it!

Nu ska jag läsa några bloggar och sen sova. Tänker göra en tidig kväll ikväll så jag bloggar imorgon istället!
Godnatt, puss!



» it takes time.

Imorgn får jag barnbidraget, och på fredag ska jag till stan och se på bio. Det betyder också att jag tänker shoppa litegrann. Terapishopping kallar jag det. Det jag har bestämt mig för att köpa än så länge är det här;



Sen tror jag att jag tänker köpa den här också;

Mer vet jag inte.
Åh, shopping sugen som en tok! GE MIG ALLA KLÄDER SOM FINNS, TACK?

» legendary.

Jag skulle mest av allt i hela världen bara vilja gå och lägga mig och sova. Sova bort livet. Jag mår illa, är trött och så helvetes less på alla läxor och prov jag har. Jag orkar verkligen inte.

Och jag vill gå ut och gå. Eller nej, springa vill jag göra. Sringa ifrån verkligheten. Springa ifrån smärtan och saknaden och bara glömma allt.

Vilket emoinlägg det här blev. Hejdå.

» if only i could be in that bed again.

Nu tänkte jag sätta mig och försöka göra färdigt alla instuderingsfrågor i SO:n som jag har kvar. Men det är lugnt, bara 24 kvar. SÅ INTE LUGNT! Men det måste göras. Önska mig lycka till!


» tell me what's on your mind.

Nu är jag med kickibabe och vi sitter och läser bloggar. Ikväll ska vi plugga så det blir nog inte så mycket uppdatering. Men jag bjuder på en fett stek bild på oss!


» skin.

Låt hela världen se det vackra leende som får mig att bli knäsvag.



Nu är det dags att sova, så nu tänkte jag och Anja lägga oss och se en film och försöka sova. Jag bloggar nog imorgon, ifall jag inte är upptagen med allt plugg.
Godnatt!



Eh, ja, fin bild?

» give me love.

Nu blir det att plugga fysik. Jag ska också dricka te och äta lite godis som mamma och pappa köpte åt mig. Ja, dom behandlar mig som om jag vore typ...tre? :]


» you can do magic.

Nu tänkte jag visa er min nya säng och en del av mina nya tapeter. Tror även sängbordet kom med;


HAHAHHA, OCH JAG MÅSTE BARA VISA ER EN BILD TILL!

ASSÅ ÅH, jag är så jävla tragisk.

» i don't feel so alone.

Jag vet, det var ett tag sen jag skrev. Men det har hänt mycket och jag har inte haft ork att skriva förrän nu.
Men just nu så ligger jag och anja i min säng och läser bloggar och sånt, men jag ska alldeles strax gå och duscha, sen städa lite och sen blir det plugg! Jag har nämligen tre prov i veckan, skjut mig?

Men jag bloggar senare!
Pussssssss.


» långa nätter.

Vi går hem till varandra och älskar lite grann som bara kära kan.



» i walk a lonely road.

Idag så var det ju marknad i Nordmaling, men det va det ovärdaste jag någonsin gjort tror jag. Vi for dit, sen var vi där typ 30 minuter och sen for vi hem igen. Så nu har jag varit ute och tagit kort istället. Ni kan få se några bilder;







Nu hade jag tänkte göra något annat än att sitta vid datorn. Vad vet jag inte men jag får väl se. Kanske bloggar senare.
Puss!

» let's play a lovegame?

Nu har jag sminkat mig och sånt färdigt, och tänkte faktiskt gå ner och fika för typ första gången. Men ni får dagens outfit så länge;




» i'll do what it takes till i touch the sky.

Jag har tänkt på en sak. Egentligen, varför gå runt och sörja över det man inte har istället för att glädjas åt det man har? Jag menar, när allt är som värst borde man fokusera på allt det bra som finns i ens liv istället. Jag tror att alla skulle vara så mycket lyckligare då och det skulle bli mycket roligare att leva. Och med det så säger jag godnatt åt alla! Sov gott ♥


» this is out of control.

Jag orkar inte måla ikväll, så jag färgar håret nu direkt istället. Wish me luck!
Nu blir jag svarthårig igen, helt underbart!


» there's no life after you.

Alltså, måste bara säga att jag älskar att vara hemma. Är det inte underbart att bara gå omkring i typ pyjamas och bara mysa på? Jo, det är det! Nu ska jag måla och sedan färga håret, så jag skriver sen!


» just don't ask me how i am.

Nu har jag ny kommit hem och jag är på dåligt humör, är trött och mår illa. Life sucks. Nu ska jag läsa några bloggar sen ta en powernap. Skriver senare.



» stresss.

Jag är ganska sressad för min mamma står och väntar på mig, men här har ni dagens outfit;


» love will come and set me free, i know it will.

Nu börjar klockan bli runt 10, och då är det dags att sova. Jag har börjat gå och lägga mig tidigare, för man mår faktiskt mycket bättre av att sova så mycket som möjligt. Så jag avslutar kvällen med att visa några bilder jag tog idag!





Godnatt! ♥

» just open your eyes.

Sjukt skönt vare där! Det behövdes verkligen. Så nu är jag ren och fräsch igen. Nu hade jag tänkt gå ner till min mor och far och se på tv ett tag. Kanske dricka mer te. Jag tror det blir så.



» varför kärlek tar skada när man älskar med varandra.

Nu har jag målat färdigt. Jag är helt asm på att måla! Man undrar ju vad man ska ha män till när man klarar av sånt där helt själv... Fast dom kan ju faktiskt vara bra på annat än sånt där också.

När badet är fullt så tänkte jag lägga mig där, dricka te och läsa tjejtidningar. Jag är så girlygirly!



» you'll think of me.

Nu ska det målas! Önska mig lycka till!



» sex on fire.

 

I love you and i always will.

It's the naked truth.


» heel the world.

Maybe..
Or maybe not.



Nu ligger jag i sängen och dricker te och pluggar engelska. Jag funderar starkt på att gå ner och hämta chips. Kändes väldigt lockande. Det får nog bli så.

Ikväll lär jag bara vara hemma och umgås med familjen. Blir nog mysigt, som alltid.

Nu skriker chipsen på mig, pussssss.


» always remember the voice in your head that speaks to you when you're alone.

ånger.



Ikväll har jag varit med min baby och det har varit lika mysigt som vanligt. Och nu hade jag tänkt att ni skulle få se mitt skolfoto. Skratta inte...


Nu ligger jag i sängen och dricker te. Hade tänkt sova nu för jag ska upp och duscha imorgon. Så nu säger jag Godnatt!




» i will follow.

Jag har en ny idol! P!nk. Hon är så jävla cool, typ min gudinna!



Hon är helt asm!

» rock that body.

Just nu är livet helt underbart! Jag har nyss varit med tjejerna och nu sitter jag och tar ett fotbad, dricker te och läser en sminkblogg. Ni som är intresserad av smink och sånt borde verkligen läsa den, hon är grym på att sminka! Här hittar ni den.

Sen ska jag gå ner och sätta mig med min mamma och se på en film tror jag. Kommer bli myspys. Ska nog försöka sova i tid ikväll. Om jag kan vill säga. Jag har sovit typ 24 timmar sammanlagt i helgen, förstår inte hur det har gått till.

Men min helg har iaf varit helt asm! I fredags så drog jag och kicki ut och träffade massa folk och bara umgicks. I lördags så var det tydligen nåt disco, så vi drog dit för att kolla in det och ja, musiken var helt okej, men folket kan fan inte vara på disco. Alla stod typ slickad mot väggen och ja, inte okej. Men vi var ute också med massa annat folk. Och allt det roliga på discot borjade typ vid halv 12, och det slutade typ 12, så det var lite synd. Men trevligt vare!

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, så vi hörs sen!
Puss!



Btw, vad tycker ni om min nya header?

» who knew.

Jag hade tänkt skriva om vad jag har gjort i helgen, men jag ska tydligen fara och träna nu. Men jag skriver ikväll!
Puss!

» ..

I loved you.
I hated you.
Now i miss you.


» kiss me through the phone.

Idag har vi haft den årliga orienteringen. Så nu har jag nästan nyss kommit hem och ska ta mig den efterlängtade duschen!



» he's gone.

Ikväll har jag verkligen inte gjort någonting alls. Jag har pluggat och druckit typ två liter vatten. Asm kväll! not.
Men det har varit ganska skönt. Eller jo, jag har tagit några helt meningslösa bilder egentligen, men jag hade inget att göra och då tog jag lite kort. Ni kan få se;




HAHAHHA, och sen måste jag bara lägga in världens fulaste bild på våran hund Eros! Jag tog ett kort med blixt, och han blundade med ena ögat!

ALLTSÅ OMG, JAG DÖR AV SKRATT! Men få inte fel uppfattning om honom. Han är söt egentligen.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova. Blir en tidig kväll ikväll.
Godnatt!

» you lost me.

Why is my heart meant for you?



Ikväll har jag varit med Kickibabe, och vi har bara chillat och mysat på. Och nu ligger jag äntligen i sängen, igen, och hade tänkt sova, igen :]
Så jag säger godnatt åt er alla nu!
Godnatt!


My tears over you could fill the sea.


» more than words.

Jag slutade ett idag, så jag har nyss fikat och nu ligger jag i sängen och läser bloggar. Jag vet, det låter typ som att jag inte gör annat, men det gör jag.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antingen hitta på nåt eller bara chilla och plugga lite. Får väl se. Nu ska jag iaf ta en powernap, kan verkligen behövas!
Puss!


foto; kickibabe.

» our hands will not be tought to hold anothers.

Det finns så mycket som jag skulle vilja säga till dig.
Men jag vet, det är för sent.





If you chance you change your mind and you know i will not let you down again.
Couse we were the special two, and we can be again.

» you don't know what you got till it's gone.

Nu ligger jag och myser med Amanda (mitt älsklings gosedjur. Och ja, kalla mig barnslig...:] ) och läser bloggar. Vi ska alldeles strax sova, för jag ska upp tidigt imorgon!




» dream, dream, dream.

Nu har jag just ätit middag och nu ligger jag i sängen och vet inte vad jag ska göra. Funderar på att gå ut och gå eller nåt. Skulle vara fett skönt.

Ikväll ska jag vara med min baby iaf, kommer bli feeeeett med mys. Fast mest av allt skulle jag bara vilja lägga mig i badet och typ somna. Men det får bli senare.

Nu tänkte jag lägga in resten av kläderna jag köpte;

Fram Bak
Från Bik Bok


Från Cubus. Köpte ett till par, men dom har jag på mig så tänker inte visa dom.

Nej, nu måste jag hitta på nåt, annars somnar jag!
Puss!

» what hurts the most, is the dream about us.

I helgen har jag shoppat lite grann, som jag hade tänkt visa er nu;

Från Cubus


Från Häggströms


Från Häggströms


Från Bik Bok


Från H&M


Det är mer kläder också, men jag lägger in dom någon annan gång för jag har just poppat popcorn och ska se film nu. Men om jag orkar så bloggar jag senare, annars blir det väl någon annan gång.
Puss!