» it's bigger then hiphop.

Dagen idag har inte alls varit bra. Trött, less och lång dag. Ingen bra kombination. Jag ville fara och gymma för jag hade väldigt stor lust att bli riktigtriktigt less. Men då kom min mamma på den brilianta idén att jag skulle cykla på våran motionscykel. And so i did!

Riktigt jävla skönt vare! Rensa tankarna lite grann. Och vi hoppas på träningsverk imorgon. Ja, jag tycker om det. Då känns det att man har gjort något.


Min nya vän!

» lollipop.

Jag är hemma idag också. Jag har ingen feber just nu så det blir nog skola imorgon. Man blir så rastlös av att vara hemma ensam.

Idag har jag iaf roat mig med att spela ett spel som jag spelade när jag var liten. Tarzan på playstation. HELT ASM! As roligt är det :]


Jag myser runt i min uber mysiga morgonrock idag!

Idag/ikväll måste jag plugga också. Jag har franska och engelska tills imorgon. Min Johnieboy kommer hit ikväll också, men han får hjälpa mig att plugga.
Nu kallar franskan på mig!
Puss!


» i never said.

Jag tycker att någon kan trolla hit min pojkvän. Fort. Nu. Jag saknar honom.

» i can't stay away.

ÅÅÅÅÅÅÅH, JAG HAR TRÅKIGT!
Och jag vill blogga. Jätte mycket. Om intressanta saker, men jag vet inte om vad. Så jag kan inte ge er så mycket intressant.

Jag har till och med så tråkigt att jag gick och sminkade mig utan anledning. Och såklart så blev det jätte bra bara för att jag inte ska någon stans. Så typiskt.


» i'm so paid.

Ohyes, i think i'm back! Min dator har inte funkat typ sen jag bloggade sist, därför har det inte blivit någon uppdatering. Men nu ska jag iaf försöka blogga varje dag igen. Wish me luck!

Jag är iaf sjuk nu, har feber och sånt där så jag har varit hemma idag. Tog nyss en dusch, som måste vara det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Men nu ligger jag i min älskade säng igen.

Ikväll ska jag försöka plugga lite franska och bara ta det lugnt. Måste vila så att jag blir frisk igen.


Det här myser jag runt i idag!