» lukta mig i armhålan och säg mmmmmmmh gåttgått

Just nu är jag med Moa-loa-lingon-stjärt-ko-fena.
Hon packar och är glad medans jag ligger i hennes säng och är förbannad för att hon ska åka iväg utomlands, UTAN MIG? Vad är de för stil liksom.
 
Hoppas ni har de bra fina, fula, äckliga, söta, goluktande läsare.
Hälsningar från denna sexbomb!
Bara för dig Moa, loveu! ;*****

» Almost easy

Hallå!
 
Just nu sitter jag på skolan med Maria och bara chillar och pillar. Hon ska snart åka hem och jag ska glida runt på skolan i typ 2 timmar tills jag börjar igen. Så jävla kul!
 
Ikväll ska jag vara med Kicki iaf, och börja packa till Mallis! Är så sjukt taggad, särskilt eftersom det är så dåligt väder här.
 
Men jag tror att jag ska gå och leta upp ett övningsrum snart
 

» And all things will end

Godmorgon!
 
Nu ska jag, mami och papi in till stan. Vi ska shoppa glasögon och lite små grejer till skolan, typ almenacka och sånt. Sen hänger jag hos John ikväll. Det blir niiiice!
 
Så ni får ha en bra helg hörni!
Kyssss!
 

» I want to make you laugh

Godkväll!

Min dag var kort. Började 09.35 och slutade 10.15. Väääärd dag! Men då gick jag hem till John, åt lunch, somnade och mös lite. Och kvällen har spenderats med frugan, Kicki. Så dagen har varit rätt bra ändå!

Nu ska jag läsa lite, prata med John och sen sova. Är så förbannat trött, även fast jag powernapade i typ två timmar idag. Är fan jobbigt att inte göra något alls! Så jag skriver väl imorgon förhoppningsvis!
Puss & kram! ♥


Snygg bikinirand såg jag nu.. men skit samma!

» I still find it all a mystery.

Måste bara visa er Johns och mina små älsklingar, dom är fan det sötaste som finns!





» I jumped, I fell, I hit the ground, but here I am alive.

Hallå!

Nästan nyss hemkommen från första skoldagen och guuud, vad jag har saknat min klass. Dom är så konstiga och underbara! ♥
Vi körde iaf igång med lektioner redan idag, fast ändå inte på riktigt. Vi träffade de nya lärarna och lyssnade på några körlåtar vi ska sjunga. Det var rätt chill, förutom att vi hade lunch i två och en halv timma, och även om Midgård är roligt så blir det ganska tråkigt tillslut! Men vi lyckades ju fördriva den tiden också! :)

Ikväll ska jag nog vara med Kicki, tror jag. Om hon inte somnar. Som vanligt.

Men jag ska pallra mig ner och hjälpa mammsen med maten, hööörs!


» Road to nowhere leads to me.

Hallå!

Sista kvällen nu innan skolan börjar, håller på att längta ihjäl mig! Ska bli så sjukt skönt att få tillbaka alla rutiner.

Min kväll har varit skön. Åt, satt vid datorn ett tag, duchade, spelade piano, spelade klarinett och nu ska jag välja kläder sen sova så man är pigg imorgon!
Men kommer jag ihåg det bloggar jag imorgon ;]

Kysss!


» Breathe, just breathe.

Sholoooo!

Det var ett tag sen, men jag tänkte att nåt kan jag ju skriva. Så, jag kan ju börja säga att jag har haft en förjävla skön sommar, men är ändå taggad på att skolan ska börja igen. Saknar alla mina awesome klasskompisar!

Och förresten, typiskt att det ska bli rå bra väder nu när vi snart börjar skolan igen. Men de två senaste dagarna har jag tillbringat ungefär 14 timmar i solen, så färg har man fått iaf. Sen drar jag till Mallorca den sista Augusti, så det blir niiiice!

Men jag ska dreggla lite över pojkarna i Supernatural, invänta samtal från min pojkvän och sedan sova. Blir att gå upp tidigt imorgon! See yaa!