» Låt dom regna

Nu är jag klar!

Och det blev väl, typ, sådär. Det är liiiite konstiga färger där, som mest troligen inte ens ör uppfunna...
Men det får funka! Måste bara komma på vad nästa steg ska bli.

Faast, mitt hår är redan jätte slitet. Jag hoppas verkligen inte att det blir som förra gången då mitt halva hår gick av, seriöst. 

Ursäkta bildkvaliten men jag använde bara mobilen men här är en bild på då jag bara hade avfärgat det och hade typ rött hår:


Och så här ser det ut nu:


Så ja, det är ju absolut inte klart, men första steget antar jag ;d
Hoppas bara att det går att få som jag vill.
Men nu ska jag sova!
Godnatt, puss! ♥

» You make me feel good

Hej sötnosar!

Nu är jag med kicki och vi håller på att avfärga lite av mitt hår. Jag ska nämligen bli blond igen! Men inte så blond jag var förut, utan lite mellan blond med typ lite ljusare slingor i. Så vi håller just nu på att avfärga det håret jag ska slinga sen ikväll så vi får se hur det blir. Visar såklart bild sen!
Puss!

» Make my world stop

Yoyoyoyo!

Ligger just nu i sängen med Ronjaponja sötnos och vi ska försöka ta tag i lite plugg, alltid lättare när man är två. Vi hoppas även på att Kicki kommer sen, men hon verkar sova..ovanligt..not..

Så nu blir det råååå plugg ikväll och sen ska vi också se en film som Ronja ville se, så det blir myspys!



Tänkte bara hälsa till mitt största fan Tim också ♥

» I need to know

Godmorgon!

Just nu sitter jag i kaffan på skolan och väntar på att börja våran första och sista lektion för dagen. Kommer bli jävligt skön dag känns det som. Men jag har gjort lite nytta på morgonen ändå, för jag satte mig och jobbade matte eftersom vi har prov nästa vecka. Duktig flicka.

Så nu på svenska måste vi kommer på något att tala om eftersom vi snart har muntligt nationella, så ifall ni har något tips på vad man kan prata om relationer så skriv!

Nu ska jag fortsätta umgås med flickorna här, puss!




» This years love

Ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat. Jag upptäckte idag att vi har ganska mycket att göra innan lovet. Såhär ser det ut:

V. 13
Fredag: Idrottsprov och Novellanalys inlämning
Lördag: Historia inlämning
V.14
Tisdag: Matte prov
Onsdag: Muntliga nationella i svenska

Okej, kanske inte överdrivet mycket, men det är sjukt mycket inom varje ämne. Så det känns lite drygt. Men det ska nog gå bra. Och min mamma är underbar som har hjälp mig plugga ikväll! ♥



Nu ska jag läsa ett tag, ringa min underbart fina pojkvän och sen sova för imorgon kommer mina flickor Ronja och Kicki så då lär det inte bli så mycket sömn..
Så godnatt!

» Skinny love

HAHAHAHAH, jag dör. Jag har en så jävla underbart konstig vän.



LOVEU!

» I found love

Hellooo!

Jag är med min underbara vän/syster/soulmate/alltpositivtsomfinns kicki nu och vi sitter bara i min säng och chillar. Vi borde dock plugga och det ska iaf jag göra efter jag skrivit det här. Snart ska vi he på en ansiktsmask och göra oss lite fräch(are). Hon gjorde även en fläta på mig nyss och den blev skita snygg. Såhär ser den ut:



Jag var på stan med Jessica idag så då köpte jag ett linne som är skit snygg. Och jag ursäktar fjortisbilden i spegeln, men jag orkade inte ta av mig det och orkade inte gå ner och hämta min kamera.


Nu ska jag plugga för jag har prov imorgon, wish me luck!

» Sol

Just nu sitter vi och chillaxar i solN!


» I cant make your heart feel something it wont

Godmorgon!

Min morgon har varit perfekt! Träffade Ronja på tåget och fick sitta och prata med den sötnosen ett tag. Sen när jag kom till lägenheten låg det ett paket på soffan och en lapp. Och när jag öppnade mitt paket så var det en tvål och en body lotion från body shop där som jag fick av min babyboy john för att vi hade 1 år och 2 månader i söndags, så jävla underbar! Så jag hoppas att dagen fortsätter att vara lika awesome!

Nu ska jag bara tvär platta håret sen dra till skolan! Pusss


» Run

Jag och min kära mamma håller på att baka bröd. Det är ett arabiskt bröd som är aaaas gott så det blir fika ikväll, så jävla nice :]


» I can't make you love me if you don't

Godmorgon gullisar!

Sitter just nu på historian men är mer inne i facebook och min musik än vad vi egentligen gör, men det är nog lugnt. Och på tal om musik, lyssna på den här låten, så jävla bra!

http://open.spotify.com/track/5yRQpqzkKRYozrMsmU70ww

» I'm so happy

Ååh, fyfan vad jag taggar sommar! Och inte nog med det, i slutet av augusti blir det Mallorca! Är så jäääävla taggad :D

Och till något helt annat. Just nu ligger jag i sängen och tänkte läsa en ny bok som min pappa köpte till mig idag. Livet deluxe heter den och det är den tredje boken i en bokserie, och dom andra var gryyyymma så jag antar att den här också är det.


» Paint the silence

Helluu!

Är påväg hem från stan efter att ha tillbringat helgen där. Och bussresan är sjukt tråkig så jag roar mig med att sitta på 9gag-appen som finns till iphone, AWESOME!


» Feelig it all begin to slide

Godmorgon!

Sitter på bussen till stan nu och hoppad verkligen att den kommer fram innan 08.35 för annars måste jag gå till skolan med en fet väska och det är jag inte så taggad på.

Men dagen idag kommer bestå av en heldag historia. Vi ska lyssna på en man som överlevde ett koncentrationsläger under andra världskriget. Lär nog vara väldigt intressant.

Men nu ska jag lyssna på musik och hitta på något att sysselsätta mig med, pusss!


» I do not wanna be afraid

Sitter just nu på bussen på väg hem. Är så förbannat sugen på att äta något, skulle kunna göra nästan vad som helst för typ choklad. Ja, jag är tjock ibland.

Men nu ska jag nog försöka sova lite. Jag bjuder på en bild på mig och fina Emelina! Jag saknar dig vännen!


» We are the reasons

Sitter på matten med mina kära vänner och försöker förstå vad vår mattelärare säger. Det går inte så värst jätte bra.


» The mess i made

Helloooo!

Jag bloggar lite titt som tätt, men som ursäkt måste jag faktiskt få säga att jag har tänkt blogga flera gånger men jag har inte hunnit lista ut hur man överför bilder via bluetooth från iphonen till datorn och det är tråkigt med inlägg utan bilder, men jag ska försöka komma ihåg att ta med mig sladden så jag kan lägga över bilder!

Nu säger jag iaf godnatt med en halv fjortis bild!


» Jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Just chilling in tha library!