» I'll be back to love you again

Första skoldagen - check!
 

Nu är det exakt 292 dagar kvar till studenten och slutet på gymnasiet. Lite ledsamt. Men mycket hinner hända på 292 dagar och jag tror att detta kommer bli ett av dom roligaste skolåren någonsin, så jag är taggad ändå!
Dagen var iaf rätt seg. As kul att se och träfa alla igen men i övrigt var det rätt lame. Morgondagen är värd också. 1 lektion från typ 10 till 11. YEY!!
Men jag ska träffa systeryster på en fika så det blir nog rätt mys ändå!
 
Är helt slut efter dagen så ska bara se lite serier och sånt ikväll. Måste packa också för imorgon är det sleepover hos Jennifer! 
 
Så vi hörs när vi hörs!
 
 

» Your ghost

Well hello!
 
Sommarlovet börjar ta slut, lite mer än en vecka kvar bara. Shit vad tiden gått fort! Men ska försöka ha så kul som möjligt och hinna med mycket den här veckan som är kvar så man inte blir för deprimerad när skolan börjar igen.
Och det här läsåret är ju även början på slutet. Kan inte fatta att det bara är ett år kvar. Blir lite smått ledsen bara av tanken. Men jag tror att det kommer bli ett sjukt roligt år på alla sätt!
 
Planerna för veckan är iaf lunch med Jennifer och Emelina imorgon, häng med Kicki, Edvin och Marcus någon dag och en fotosession med Kicki. 
Ska även försöka hinna med träning och dylikt, känns nice!
 
Min plan för kvällen var förresten att äta Ben and Jerry's, se film och bara slappa. Hann äta lite glass, se en film och sen fick jag ångest över att jag inte gjorde nåt. Så efter en springtur och ett litet fyspass ligger jag nu i sängen igen. Life's good!
 
Ska lägga mig och se en film till nu tror jag, pussisar!
 
BIld från en härlig båttur med finaste Ronja förra veckan! Fan vad jag älskar sommar!