» dag 7 - min bästa vän.

Det står att jag ska prata om min bästa vän, men jag har 4 så jag berättar isåfall om alla!

Kicki: Vi har känt varandra nästan hela vårat liv men vi har inte varit lika nära vänner som vi är nu. Vi började vara med varandra och blev riktigt nära i början av sjuan. Före det så var faktiskt jag och Ronja jätte elaka mot henne. Alltså när vi var runt 7-8. Förlåt älskling, jag har fortfarande dåligt samvete för det! Men kicki iaf är den snällaste, finaste, underbaraste, mest fantastiska flicka som finns osvosv. Listan skulle kunna göras hur lång som helst!

Ronja: Vi har verkligen känt varandra hela livet. Hennes föräldrar och mina föräldrar umgicks jätte mycket förr och då blev det så att vi var med varandra. Och vi håller ihop än. När vi var liten gjorde vi verkligen allt tillsammans. Vi klädde oss likadant, betedde oss likadant och ja, ni fattar. Och Ronja är den lite galna och spontana av oss tjejer. Hon tänker inte innan hon gör något, hon tänker efter. Oftast är det så iaf. Men det älskar vi dig för! Hon lyser alltid upp tillvaron och det går fan inte att vara på dåligt humör med henne. Det är henne man går till ifall man är arg och behöver bli glad.

Cara: Jag och Cara är kusiner, så ja, hon hälsade på mig på bb. Sen dess har vi varit fäst vid varandra. Hon bodde i Fredrika tills vi började trean, då flyttade hon hit. Då var vi med varandra jämt. Det var också då vi fyra blev vi fyra. Cara har ibland lite humörsvängningar. Ibland är hon världens gladaste och galnaste, men ibland kan hon vara jeeeette sur. Men det är bara gulligt, det vet du! Vill man veta skvaller går man till Caaariis, hon vet oftast allt om alla.

Jennifer: Jag och Jennifer har känt varandra sen vi började förskolan tror jag, när vi var 6. Vi var med varandra ibland och for på varandras kalas men inte så mycket annars. Jag tror det var i femman eller sexan det blev vi fem istället för vi 4 (vi brukar även kalla oss fab 5. gayyyy). Jennifer är ganska tyst när hon inte känner någon, men när man väl känner henne går det nästan inte att få tyst på henne. Men gumman, det gör inget, vi lyssnar gärna på din röst!


Jag älskar er!


smygsmekt
08 December, 2010 - 19:49 / BLOGG: http://smygsmekt.blogg.se/

åååh,gud va fint skrivet babe<3

jenniifer
09 December, 2010 - 19:49 / BLOGG: http://jenniifersjogren.blogg.se/

heheh, lite tyst kanske :]?

men jag pratar faktiskt mycke mer dom jag känner, jag lovar! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo