» Goodnight sweetheart

Nu ska jag sova och hoppas på en awesome dag imorgon, vilket jag tror att det blir. Vi har julmys på skolan imorgon. Eller som det heter: Julgård på Midgård. Så om jag kommer ihåg det tar jag med kameran och laddar upp bilder. Godnatt på er! ♥

» Sleep all day, and party all night.

Söndagskväll. Så. Jävla. Tråkigt. Jag hatar söndagar. Det är det värsta som finns. Förrutom måndagar. Dom är värst. Men jag taggar ändå veckan på något sätt. Även fast vi har två prov. Men det får helt enkelt vara bra ändå!

Onsdag kväll taggar jag som fan iaf! Jag och några tjejer i klassen ska hem till Maria och ha julmys med glögg, pepparkakor, julmust och allt som hör julen till. Kommer bli sjukt roligt!

Jag tänkte passa på att svara på två frågor som jag fick. Det var någon som frågade vart jag beställt apan ifrån, och den är från Coolstuff.se. Sen var det någon som undrade vad det var på bilden jag hade önskat mig och det är: en pilatesboll, glansdroppar till håret, leave-in balsan till håret, ett smyckesskrin och sminkpenslar.

I fredags hade jag och mina två bästa vänner en liten mini-julafton där vi öppnade varandras paket. Fast ronja hade inte hunnit köpa något, shame on her! Men jag fick Kickis julklappar och jag avgudar dom!


Den här uuunderbart snygga väskan fick jag, och det syns inte på bilden men den är knaaall rosa, så jävla snyggt!


Fick också det här fina och otroligt söta halsbandet!
Sen fick jag örhängen också men jag fick ingen bra bild på dom, så jag gav upp. Men dom är cp jävla snygga!
Tack älskling!

Nu ska jag gå ner till min underbara familj och dricka en kopp te, sen plugga lite och sen ska jag sova!
Pusss!


» Plugg,plugg,plugg.

Man måste bara älska sista tiden innan skolan. Hur mycket som helst att göra..Sitter just nu med matten.


» So this is christmas.

Nu har jag gjort en bild på vad jag önskar mig i julklapp. Tänkte att jag kan ju lägga upp ett inlägg iaf. Vi ser väl om det blir fler hädanefter :]


Jag har väldigt tråkiga önskningar i år faktiskt. Men jag kommer inte på något annat.