» Smoke and mirrors

Godmorgon!
 
Jag sov ju hos Kicki inatt och när vi skulle fara till skolan imorse visade det sig att tåget var as sent, så vi sjukanmälde oss. As skönt verkligen.
 
Så nu har vi precis ätit frukost och ska se ett Supernatural avsnitt och sen bara mysa på hela dagen. Vi lär väl plugga mest men ska även färga håret på Kicki. Är något taggad på denna dag faktiskt!
 
 

» Should we stop before it's to late

Ännu en dag på denna vecka har snart gått. Tiden går helt sjukt fort! Nästa vecka har vi sportlov vilket innebär att vi redan har gått ungefär 8 veckor i skolan. Minns när vi precis hade börjat vårterminen och tyckte det var as långt bort. 105 dagar till studenten också. S.H.I.T. 
 
Kvällen kommer jag iaf spendera hos Kicki och kommer även sova över där. Alla treor ska nämligen till universitetet imorgon, så jag tyckte det passade bra att sova där då vi för en gångs skull börjar typ samma tid.
 
Så ska hälla i mig lite kaffe och sen börja bege mig. Ha en trevlig kväll!
 
Bild från tidigare idag när vi satt i den första värmande solen på hur länge som helst. Underbart!

» Always summer

Fick sådana vår/sommarkänslor idag när solen väl lyste så började sukta efter baddräkter och bikinis till i sommar! Har fått en thing för snygga baddräkter och funderar starkt på att beställa hem den svarta.
Det enda som oroar mig är linjerna man lär få om man nu skulle lägga sig på stranden och sola med den..?

» Will you still love me

Godmorgon!

Sitter just nu och äter frukost och ska snart bege mig mot skolan. Har än så länge haft en fruktansvärt skön morgon! 
Sitter just nu och dricker smoothie och kaffe, mumsigt som tusan!

Skriver förhoppningsvis sen! 




» Wanna be where you are

Hej! 

Kort och lugn skoldag idag. Väldigt skönt med en mjukstart efter projektveckorna. Dock så har vi sjuuukt mycket att göra ändå.

Så det är det jag kommer göra ikväll. Plugga, plugga och brutalplugga. Så jag tänker inte skriva så mycket mer utan ska fokusera på det jag borde! 

Detta kommer rädda min kväll!

» Nelly Fashion Week - Paris

Tre helt fantastiska plagg från Nelly som jag inte hade tackat nej till nu i vår/sommar! Måste skaffa mig ett jobb nu känner jag!

» Dark paradise

Hej!
 
Blev en rätt hård natt. Stannade i Umeå över natten helt oplanerat så dagen har inte blivit som tänkt. Men det var åtminstone väldigt trevligt igår, så det var värt det!
 
Efter ett tappert men misslyckat försök att plugga massa ikväll har jag nu lagt mig i sängen och ska se serier. Har börjat se en ny, Suits, som än så länge verkar väldigt lovande! Så jag ska väl se några avsnitt och sen sova så man orkar med skolveckan!
 
Kan även tillägga att jag råkade beställa hem ett par as snygga skor från Nelly ikväll. Dom var nedsatta i pris så jag kunde verkligen inte hålla mig!
 
Kan inte vänta tills dom kommer, taggar till tusen!

» I was a fool for love

Hej!
 
Nu när dessa galet stressiga projektveckorna är över kan jag förhoppningsvis komma igång med bloggandet igen. Dock så väntar två veckor av galet pluggande så kanske inte kommer kunna vara så aktiv ändå. Men ska göra mitt bästa.
 
Ikväll väntas det i alla fall lite musik och festande på Droskan. Min syrras band och hennes pojkväns band spelar så det blir säkert trevligt. Jag ser i alla fall fram emot att få göra mig snygg och dricka en bärs. 
 
Igår fick jag iaf hem ett paket som innehöll min studentmössa. LYCKA! Lite ångest dock. Men mest lycka. Köpte även ett aaaaas snyggt linne och lite små grejer som jag tänkte visa!
 
Köpt på Bikbok, 249 kr
Nagellacket är köpt på Bikbok och läppglanset på Body Shop!
Älskar min studentmössa. Så fin!
 

Nu ska jag slänga mig i duschen och börja göra mig i ordning!

» They don't know

Hej!

Efter två fantastiskt roliga, jobbiga, irriterande och underbara veckor har vi idag våra två sista föreställningar. Samtidigt som det känns fruktansvärt skönt känns det också tråkigt. Men vi får se till att njuta fullt ut idag! 

Jag har dessvärre blivit sjuk så jag har/har haft feber en sväng och en igensvullen hals. Men det tänker jag strunta i idag, idag ska det njutas!




Lite sneakpeaks på vår föreställning. Ni som har möjlighet; KOM. Ni kommer inte ångra det. 

» What do i stand for

Hej!
 
Har haft en väldigt skön start på dagen. Åt först frukost, drack kaffe och gick sen ut på en promenad med Rex. As skönt även fast det var lite blött. 
Efter det kom Kicki och gjorde mig sällskap så nu ska vi försöka få i oss något att äta och sen bara ta det lungt tror jag!
 
 

» Was that you in front of me

Gjorde mig lite lunch nyss, lax och bulgurris. Nyttigt, enkelt och gott!
 
Sitter även och kollar runt på lite kläder (borde egentligen plugga men kläder är roligare) och blir deprimerad för jag vill bara ha allt. Måste verkligen skaffa mig ett jobb så jag kan tillfredställa mina klädbehov.

» Everybody wants to be special

Godmorgon!
 
Vaknade för någon timma sedan och är redan i full gång med massa saker!
Har hunnit äta frukost, kört i gång en tvättmaskin och ska börja plugga nu. Har inte gjort någonting alls under hela veckan så det är dags att ta tag i vissa saker nu.
 
Dagen lär i alla fall bara bestå av en massa städning och sånt. Det ska bli skönt med en lugn helg hemma faktiskt!
 
Just det, det var någon som frågade om receptet till knäckebrödet jag bakade för ett tag sen, du hittar receptet här
 

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, skriver senare!
 
 

» The fire was red

Hej!

Sitter just nu på resecentret och väntar på skjuts hem. Har inte tagit mig från skolan förrän vid 18.00 idag. Kan medge att dessa sena dagar är lite påfrestande.

Dock så gjorde vi något super mysigt igår efter repet; vi satte oss på Pipes och tog en öl sen for vi hem. Något vi absolut borde göra oftare!


Nu ska jag iaf hem och äta Ben and Jerry's och bara dö i soffan! 

» Love me this time

Hej!

Är nu äntligen på väg hem från skolan. Ett tåg gick inte och missade sen en buss med typ tre minuter så nu går nästa tåg hemåt.
Men som tur är finns härliga människor att umgås medan man väntar!

Dagen har iaf varit bra, fortfarande bara rep och mycket väntetid. 
Men idag hade vi varit lite smarta. Vi tog med mackjärn och mackor och gjorde varma mackor till lunch! Massa mumma!

Lär inte blogga mer idag så jag skriver nog imorgon istället, pussisar!




» Bikbok Campaign

Några favoriter från Bikboks kampanj: Några utvalda klädesplagg för endast 99 kr!

» Red face

Hej!
 
Att det kan vara så jobbigt att inte göra typ något alls på dagarna! Vi har ju som sagt repvecka vilket innebär mycket väntetid och mestadels stillasittande. Men av någon konstig anledning har jag typ aldrig varit tröttare.
Konstigt det där.
 
Nu har jag iaf nyss målat naglarna och hade tänkt se nya How I met your mother avsnittet nu. Resten av kvällen lär jag väl typ ta en dusch och sen bara läsa, fruktansvärt skönt!
 
Hatar dock att jag alltid failar på nåt sätt när jag gör gelnaglar..Men tydligen så ska ju övning ge färdighet!

» Wish outfit - Spring

Åh, vill ha detta i vår! ♥

» Have you ever been alone in a crowded room

Hej! 

Nu var det några dagar sen jag bloggade och det är dels för att jag var upptagen i fredags och sen har jag typ inte gjort något speciellt intressant resten av helgen.

I fredags var jag iaf ute och åt middag med mamma och syster och efter det blev det utgång med mina vänner, väldigt trevligt!
Mami och systeryster!

I lördags chillade jag bara och fick besök av Edvin, Marcus och Kicki på kvällen. Sen igår gjorde jag absolut ingenting! 

Idag är det måndag och ny vecka vilket innebär för oss musikare och dansare repvecka. Vi har nämligen föreställning nästa vecka, så den här veckan kommer  innefatta lååååånga dagar. Men det blir nog rätt kul iaf!

Så nu har jag tagit på mig myskläder och ska läsa min nya bok, skriver kanske senare!