» I mitt lilla tufftuff tåg.

Sitter på tåget på väg till skolan. Det är försenat som vanligt, men idag gör det inget. Vi har engelska redovisning idag och jag kan ju säga att det kommer inte gå så jätte bra. Men nu är vi i umeå!


» Candy.

Vi har egentligen idrott nu, men jag, Jonnah och Jennifer hade inga kläder så vi sitter i biblioteket och ska göra en uppsatts om intervallträning.



» Koalabjörn.

Sittter just nu i biblioteket med Nils, Jonnah och josef och ska göra en engelska uppgift. Vi ska redovisa om en musikal som heter Aspects of love. Det går dock inte så bra, för jag sitter och spelar ett spel som jag har blivit beroende av.. Inte bra, inte bra.

Men nu ska jag försöka jobba lite iaf!


Mitt älskade café<3<3<3

» Steka hårt.

Nu sitter jag med mamma i soffan och ser på något tv program. Vi sitter också och äter vattenmelon.

Jag skulle egentligen vara med mina flickor ikväll, men det blev inte så.
Nu ska jag fortsätta se på tv. Pussssssss!



» Min kära lilla ponny.

Nu sitter jag på bussen till Nordmaling med min underbara pojkvän John. Vi ska se på svärdet i stenen. Och mysa.


» Hur kunde det bli så svårt.

Sitter nu i kaféterian på skolan men Jonnah, och jag ska plugga lite på engelskan innan våran lektion. Vi fick 89 glosor igår tills idag, inte så jätte roligt ;]

» Faller.

Nu måste jag springa till bussen, men ni får en outfit bild och så. Inte världens bästa, men jag hann inte ta kort med kameran och lägga in, så det får duga ändå!



» Vi skulle aldrig säga nej.

Nu ligger jag och kicki och har lite hemma spa. Just nu har vi ansiktsmask på, har fötterna i plastpåsar (det ska tydligen vara bra att smörja in fötterna med kröm och sen ha plastpåsar och sockar på?) och äter fruktsallad. Sen blir det lite mer ansiktsrengöring och sånt, sen sova!



» Scary monsters.

Här är det jag beställde!


Det är: En fotkräm, ansiktsmask, ansiktsvatten, dag/natt kram och en ögonkräm.

Sen fick man också massa små påsar med tester av deras produkter + en väska!

» Secrets.

Ikväll ska jag och Kicki ha en "ta hand om oss själva" kväll. Jag beställde några hudvårds grejor förra veckan och nu har dom kommit. Jag ska ta kort på dom lite senare så får ni se dom!

» Dance and sweep.

I tisdags var jag och Kicki hos Ronja och hälsade på. Ronja bjöd på mat, men den lilla stjärten hade inga bestick förutom en gaffel, en kniv och en sked. Så jag fick äta mina pankakor med den här;


Och Ronja åt sin soppa med den här;


Haha, något lyxigt! Men det gick ju att äta iaf. DEt som är huvudsaken!

» Wither.

Sitter men josef på tåget jao!

» Farväl jupiter.

Nu sitter jag på skolan och har precis haft sånglektion. Jag har slutat och ska strax ta en buss in till stan för att möta upp Ronja sen bär det av hem till henne. Kicki kommer också senare, så det kommer bli väldigt, extremt mysigt!
Vi har även fått våran skoldator idag, och är den lite underbar eller? Den är totally awesome!
Nu ska jag snart klä på mig och gå till bussen, men jag skriver nog senare om jag har internet hos Ronja!
Pusss!

» Hallå igen!

Jag börjar lite smått att blogga nu, kanske inte varje dag från början, måste få in rutinen igen :]

Men jag kan iaf berätta för alla som inte vet att jag har börjar på Midgårdsskolan i Umeå där jag går Musik och trivs hur bra som helst! Min klass är hur underbar som helst!
Jag har valt sång som mitt huvudinstrument, och det här är min första sångläxa: Fred Åkerström – Liksom en herdinna -Fredman epistel nr 80

Inte direkt världens bästa låt men ;d

Nu är jag bara hemma, övar lite på sången som jag har tills imorgon och ska bara mysa på med Anja ikväll. Jag ska ta med mig kameran till skolan imorgon så jag lägger nog ut lite bilder någon dag i veckan!

Nu ska jag fortsätta sjunga lite sen ringa min kära pojkvän!

Pussssss!

» Bloggsug.

Åh, jag fick värsta bloggsuget nu igen. Hej förresten. Det var ett jävla tag sen jag skrev, men jag funderar faktiskt på att börja. Förvänta er ingenting, men känner jag såhär imorgon också så kommer jag nog börja igen!