» put your ass up.

Bloggade inget i tisdags så jag tänkte göra eran dag och blogga nu istället.

Men i tisdags så for jag, Kicki och Anja till stan och went wild i butikerna. Nej, men vi shoppade lite iaf. Jag köpte 2 par shorts, en tröja/tunika, en skjorta, 2 halsdukar och en eyeliner. Vi satt också och bara chillade på apberget och  sånt. Ytterst trevligt! Sen kom Emil och hans kompisar, Peter och Simon, och då gick vi på Wayne's Coffie och drack kaffe. Fast eftersom Kicki inte är vuxen nog än drack hon varm choklad. Men hon är söt! Sen for Simon och Emil och då satt jag, Kicki och Peter kvar ett tag sen gick vi och kollade på lite kläder. Men bara en stund senare kom Kickis mamma och skulle hämta oss och Peter hade träning. Så då for vi och bowlade med henner familj. Bara kul!

Idag har jag kollat tapeter och jag har bestämt vilka också. Ni kan få bilder när jag har satt upp dom och sånt. Sen gick jag och Anja till Muntlins och lyssnade när Jessica och Johanna sjöng. Och självklart bjöds det på fika också! Sen ikväll for jag och Kicki och grillade. Sen ringde vi dit Malle och Sebbe och då kom dom och gjorde oss sällskap. Ni är söta ni!

Nu ligger jag i min säng och funderar på att he på en film och sova. Tänkte kliva upp i tid imorrn och börja ta ut saker ur mitt rum och sånt. Men vi får se hur det blir med det. Jämt när jag säger att jag ska göra nåt så blir det aldrig så. Därför borde jag inte säga att jag ska göra nånting alls.

Men nej, nu blire Twilight och sova. Tänkte drömma lite om Robert Pattinson medans jag ändå håller på också! Men vi hörs!
Puss! ♥



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo